4 - 0

Storförlust borta mot Juventus för Empoli på fredagskvällen
Storförlust för Azurri.

Siffrorna skrevs till 4-0 när den gamla damen spelade ut Azurri.

Juventus startade matchen i ett tempo furioso och tog kommandot direkt. Redan i den åttonde minuten hittade hemmalagets Kostic fram till Kean, som fick göra första målet sedan april.
Strax därefter var samme Kean nära igen på nick från nära håll.

Bortalagets första chans kom efter Bandinellis geniala framspelning till Destro, som dick tog för lång tid på sig i skottögonblicket. En chans till åstadkom man i den första halvleken: Parisi hittade Bandinelli vars inlägg nådde Pjaca, men nicken utanför.

Empolis målvakt Guglielmo Vicario är ofta lagets bästa spelare på plan, och det är svårt att lasta honom för något av målen. Räddningen från Vicario på McKennies skott var starkt. Dock var andra halvlek endast tio minuter gammal när samme McKennie kunde utöka till 2-0 på nick.

Mål nummer 3 kom på nick igen från Rabiot. Sedan följde en fantastisk räddning från Vicario på Mirettis friläge, innan Juventus Danilo serverade Rabiot ett tomt mål. Den sistnämnde blev tvåmålsskytt i en match Empoli nog bör glömma snarast.