1 - 3

Tung förlust för Empoli hemma mot Milan
Det är inte lätt att möta Milan.

Det var en sprakande lördagsföreställning på Stadio Carlo Castellani i Empoli där Milan till slut drog det längsta strået.

Det rödsvarta bortalaget fick den första målchansen i matchen, men det blev en mirakulös räddning av Empolis målvakt Guglielmo Vicario på Rafael Leãos friläge.

Empoli svarade med ett skott från Henderson där Milans rumänske målvakt Ciprian Tatarusanu gjorde en lika stark räddning. Ett ledningsmål hängde sedan i luften när Bajrami fick friläge.

Istället var det gästerna som tog ledningen. Rabic gjorde ett påpassligt mål, det kan som sagt inte bli offside på inkast. Hade Empoliförsvararna missat detta?

På övertid kom kvitteringen, i den nittioandra minuten. Och så vacker den var! Bajramis frispark var underbar, men tyvärr kommer den att falla i glömska då Ballo-Touré sköt in 2-1 en minut senare för de rödsvarta. Och  Rafael Leão ökade sedan på med en läcker lobb i den nittiosjätte minuten.

En tung förlust för Azurri vars insats verkligen lovade mer, åtminstone en pinne.