Hattrick av Destro ikväll
Destro fortsätter att imponera!

Lånet från Inter Mattia Destro gör succé i Genoa. Ikväll gjorde han ett hattrick för sin nya klubb och har redan nätat fyra gånger på försäsongen.

Genoa spelade ikväll sin sjunde träningsmatch och Genoa vann med 5-1 mot Acqui, ett lag som man brukar möta på försäsongen. Mest imponerade dock Mattia Destro som gjorde ett hattrick i matchen. Han gjorde Genoas två första mål i första halvlek varav ett på straff, sedan avslutade han tillställningen med 5-1 målet i slutet. 90 minuter för Destro som har skickat Zigoni till mercaton. Han var inte ens med i truppen liksom Sculli, Vanden Borre och Acquafresca som alla är aktuella för andra lag.