Hellas avgjorde på tilläggstid
Antonin Barak gjorde första målet och var en av planens giganter när Verona bärgade femte raka segern hemma på Bentegodi.

Hellas avgjorde på tilläggstid

Det såg länge ut att sluta oavgjort på Bentegodi, men ett modigt och vilt jagande Hellas ville annorlunda och fransmannen Tameze avgjorde matchen med sitt 2-1-mål på tilläggstid.

-Vi ville verkligen ta tre väldigt viktiga poäng för oss och den inställningen gav utdelning i och med Tamezes mål, sa Hellas första målskytt och en av planens giganter Antonin Barak efter slutsignalen.

-Kvällens vinst mot Empoli var verkligen viktig eftersom den kommer tack vare en enad laginsats där vi visar att vi är kapabla att kämpa för att vinna till sista sekunden, fortsätter Barak.

Hellas har gått som tåget hemma på Bentegodi och detta var femte raka hemmasegern för Gialloblu. Men det är inget som gör att Barak har för avsikt att dra ner på takten.

-Att nöja sig är inget som existerar i sportens värld och inte heller i livet generellt. Fem raka hemmasegrar är en bedrift vi är mycket stolta över som även skänker glädje till våra supportrar. Jag vill passa på att tacka dom för städet som de alltid ger oss.

Hellas går nu in i ett hektiskt spelschema med sju matcher innan jul- och nyårsuppehållet.

-Imorgon får vi börja tänka på att ladda upp med ny energi. Sen börjar vi förbereda oss för bortamatchen i Genova mot Sampdoria. Det kommer bli en kraftmätning men vi är redo. Vi vill gå in i alla matcher med rätt inställning och som alltid försöka få med oss bästa möjliga resultat, avslutar tjecken.
 

Niclas Ekström2021-11-23 09:59:07
Author

Fler artiklar om Hellas Verona

Inför Salernitana - Hellas Verona: Ett ögonblick kan förändra miljoner livsöden
Baronis livsviktiga smash-and-grab seger
Den bästa soldaten är den som inte har något att förlora