Lagbanner
Giuseppe Meazza, 2023-03-13 20:45

Milan - Salernitana
1 - 1

5 snabba efter Milan - Salernitana
Tung dag för Leão igen.

5 snabba efter Milan - Salernitana

5 snabba om Milans 1-1 mot Salernitana



Leão har det jobbigt just nu.Tar ibland felbeslut på grund utav att han vill så mycket där ute, överarbetar lite för mycket att det låser sig tillslut och blir något halvdant. Han skapar en del men inga jätte vassa lägen.
Vi ställer åter igen upp med 3-4-3 vilket kanske inte passar Leão lika bra. Ser inte ut som Leão har kul på planen, det är nått som inte stämmer.
Senast Leão hittade nätet var i januari, och det märks. Låt oss hoppas att det lossnar snarast möjligt för det behöver Milan.
Byts ut i den 62:a minuten mot en yttligare formsvag Origi.

Ineffektiviteten visar sig påmind åter igen i denna match. En boll på mållinjen och en massa klara målchanser mot slutet men bollen vill inte in. Man kan kalla det otur men målen förtjänar man till slut.
Förra årets scudetto säsong så kanske vi inte förtjänade alla poäng som togs, det var mycket mål som ramlade in mot slutet. Men iår krävs det nå alldeles extra.

Salernitana gör en bra första 10 min, står emot bra mot Milans svaga bolltempo och slarvpassningar. Får ett friläge i första halvlek efter Thiaw slarvar men som Maignan läser och kan rädda.
Gör 1-1 på ett inlägg efter en miss i försvaret, ingenting som Mike i målet kan göra någonting åt. Det är den enda riktigt farliga målchansen dom skapar i matchen förutom nått skott utifrån
och nån halvchans när Milan satsar allting framåt mot slutet. Riktigt irreterande att Salernitana får med sig 1 poäng på San Siro.

Zlatan byts in i den 62:a minuten. Tar lång tid innan Zlatan får känna på bollen och det syns att han inte är riktigt där än. Är endå med och skapar mycket mot slutet och har ett bra skott som Ochoa i Salernitana målet räddar.
Vi ska nog inte ha allt för stora förhoppningar i början, men att han kan fortfarande är det nog inga tvivel på. 

Positiva idag är att Florenzi är tillbaks från skada, Zlatan får fler minuter och Maignan visar åter igen vilket klassmålvakt vi har där bak.

Tungt 1-1 resultat idag, då vi kunde rycka lite efter att dom andra topplagen förlorat poäng, men det är inte första gången Milan tappar poäng när 3 poäng ”bara” ska hämtas.
I motgång är vi starka, nya tag nästa match ! 

FORZA MILAN SEMPRE !

 

Rossonero89falkeen_89@hotmail.com@Retrofreak892023-03-13 23:30:00
Author

Fler artiklar om Milan