Lagbanner
2024-01-10 21:00

Milan - Atalanta
1 - 2

5 snabba Milan - Atalanta Coppa Italia

5 snabba Milan - Atalanta Coppa Italia

Här skriver vi situationer på volley utan någon större analys direkt efter matchen, gå gärna in och diskutera i vårt forum.

Emil Holm, kan det vara Serie A mest underskattade högerback/winger. Han ska givetvis vara given startman i vårt svenska landslag. Han känns hur bekväm som helst mot vår nr 10 bortsett från ett tillfälle då Theo tog sin gamla position som ytterback och avlöste Leao. Otroligt snyggt mål, vi fick iaf jubla i 1min. Milan behöver om möjligt återgå till att spela Theo som vänsterback, om vi får ihop 2 mittbackar dvs…

Coppan, Pioli har under presskonferenser tydligt sagt att Milan satsar på denna trots att vi aldrig vinner det. Jag minns när vi vann utan att behöva kolla upp det, Milan var bra i första halvlek men sett till chanser över 90min så går Atalanta klart och rättvist vidare. Lycka till framöver. Det är givetvis en stor besvikelse, om vi ska försöka vara positiva så sliter det med två stentuffa matcher i Semifinalen. Då letar jag verkligen långt ner i den positiva burken.

Gräsmattan, om jag läst rätt ska den läggas om någon gång under våren. Den var jävligt risig, ingen ursäkt för den var lika jävla risig för båda lagen och det är snart nya matcher på den. Hinner aldrig andas, inget nytt men den känns sämre än vanligt vid denna period. Vi behöver en ny och egen arena, nä jag bara skämtar. Vi vet alla att det aldrig kommer hända…Next.

Skador, stackars vår egen Gabbia som förmodligen inte varit skadad alls sen han lämnade Milan. Måste vara någon häxa som sitter och spottar förbannelser över Milans mittbackar. Nu var det iaf ingen muskelskada för stackars Gabbia som fick gå ut direkt efter smällen. Skrämmande att Gasperini inte kunde se det, snacka överreaktion och han fick två kort med all rätta. Knast. Di Bello gör helt rätt som ger honom korten. Frågan är om han är lika säker vid straffen? Leao X konto idag är inte alls lika säker...Bollen ändrar riktning men ofta verkar VAR rummet missa vinklar som andra kan det av på X plattformen men men vad är en bal på slottet.... Och att vi sitter och hoppas på en ytterst tveksam situation i sista minuten för att hålla oss kvar i matcher säger allt om oss fans. Lojala men hur hamnade vi där.

Pioli, hänger redan på repen. Eller gör han verkligen det? Känns mest som något ett internet drev som är frustrerade fans skapat? Theo m.fl gick ut i veckan och offentligt bekräftade sitt stöd för honom. Oavsett så är liganguldet utom räckhåll, Coppan avskriven så nu behöver han förmodligen ta Milan några omgångar in i EL för att hänga kvar på sin tråd, skör eller inte så vill vi fans inte nöja oss med att bara komma 2-4 i Serie A varje år.

FORZA MILAN
Glöm inte att Podcast Rossoneri har nytt avsnitt, det hittar ni där ni brukar eller direkt HÄR

Mikael Kristersson@pc_rossoneri2024-01-10 23:10:00
Author

Fler artiklar om Milan