Lagbanner
Första presskonferensen med Ruben Loftus-Cheek: Klubbens historia, alla mästare som har spelat här, övertygade mig om att komma
Ruben Loftus-Cheek första presskonferens, denna gång i Rossoneri tröjan

Första presskonferensen med Ruben Loftus-Cheek: Klubbens historia, alla mästare som har spelat här, övertygade mig om att komma

En intressant första presskonferens med Ruben Loftus-Cheek som AC Milan spelare gick av stapeln idag. Kan vi få se han blomma ut till den spelare vi hoppas på?

Ska inte bli så långdragen då presskonferensen med Ruben Loftus-Cheek går att se i efterhand på Milans sociala medier.

Ett citat som dök upp som jag tycker var lite intressant var tillexempel: “Jag är medveten om det ansvar jag kommer att ha. Jag ska göra mitt bästa som alltid. Idag har jag en viss erfarenhet, bland annat med att hantera skador. Jag mår fysiskt bra, och jag tror att jag kan bidra och vara en ledare för laget“.  

Vi har redan förlorat ledare till denna säsong som Sandro Tonali och Zlatan Ibrahimovic. Med tanke på den erfarenhet Ruben Loftus-Cheek har efter alla år i Chelsea så hoppas jag har tar ett stort ansvar ute på plan. Visst det är ett nytt lag, nytt land och en ny liga men tror och hoppas endå på lite pondus.

Under presskonferens kunde även Ruben bekräfta att han tror Christian Pulisic kommer imorgon till Milano och han har varit i telefonkontakt med honom. Detta bekräftar också tidigare "here we go" från Fabrizio Romano om att Christian Pulisic är klar för AC Milan.


(Kommer Zlatans ledarskap saknas och kan RLC ersätta det ledarskapet på och utanför planen?)

Här nedan kan ni se hela presskonferensen med Ruben Loftus-Cheek. Vad tror ni och hoppas på? Forza Milan Sempre !

 

Christian Falkfalkeen_89@hotmail.com@Retrofreak892023-07-11 15:15:00
Author

Fler artiklar om Milan