Lagbanner
Stadio Renato Dall'Ara, 2021-10-23 20:45

Bologna - Milan

Inför Bologna-Milan: Ibrahimovic från start?

Inför Bologna-Milan: Ibrahimovic från start?

Ligaspelet är tillbaka vilket inte minst Milan välkomnar efter 0(!) poäng i Champions League gruppspelet. Något Rossoneri också välkomnar med öppna armar är en viss Ibra som väntas göra säsongens första start under lördagskvällen.

Efter säsongens svagaste insats nere i Portugal mot Porto i veckan där det slutade med en välförtjänt 0-1 förlust så vänds blickarna tillbaka till ligan där det är allt mer muntrade miner från Milanello. I ligaspelet har man gått som tåget trots det nästan absurda skadeläget som bara blir värre och värre. Man har sju vinster och en oavgjord på de 8:a inledande matcherna vilket gör att man parkerar på en andraplats, endast 2 bakom hittills 100% Napoli som har 8/8 segrar. 

Milan kommer till matchen som jag tidigare nämnde med ett skadeläge som faktiskt börjar kännas smått osannolikt. Listan nedan ger er en klarare bild utav vilka spelare som saknas och framförallt hur många som saknas:

Spelare som missar Bologna matchen:
Rebic
Messias
Kessie
Hernandez
Diaz
Plizzari
Pellegri
Maignan
Florenzi

Så vilka spelare har vi ens kvar att sätta på banan den här matchen?
Det är inte den starkaste elvan man skodat för att uttrycka sig milt men det är ändå en elva som ska vara favoriter och slå Bologna på Renato Dall'Ara Stadium.

Som i rubriken så talar det mesta för att Zlatan kommer få göra sin första start för säsongen och att ha honom tillbaka nu helt är såklart en jätte bonus.


Motståndarlaget har inlett säsong klart godkänt och ligger på en 8;e plats där man endast har två förluster på åtta matcher där man har slagit Lazio med 3-0 men också åkt på en dundersmäll i hela 1-6 mot Inter så det är lite svårt att säga vilket humör Bologna kommer till matchen i men oavsett vad är det en match som inte ska underskattas för det kommer bli tuffa 90+ minuter för Milan för att ro hem ytterligare en trea till Milano.

Probabli Formazioni:
Milan 4-2-3-1:
 Tatarusanu, Calabria, Tomori, Romagnoli, Ballo-Touré, Tonali, Bennacer, Saelemeakers, Krunic, Leao, Ibrahimovic

TV: C more
När: 20:45 Lördag
Var: Renato Dall'Ara Stadium
Tips: 0-2 (Ibrahimovic X2)

Zlatans första start för säsongen väntas som sagt komma här och det är en stark magkänsla i kroppen som säger att Ibra löser vinsten med två mål!

FORZA MILAN!



 

Elias Wiorek2021-10-22 21:39:00
Author

Fler artiklar om Milan