Lagbanner
Officiellt: Samuel Chukwueze klar för AC Milan
Samuel Chukwueze äntligen klar för AC Milan

Officiellt: Samuel Chukwueze klar för AC Milan

Samuel Chukwueze skriver långtidskontrakt med AC Milan till 2028! Den 24 åriga högeryttern från Villareal är ett mycket välkommet tillskott !



Nu är det klart och officiellt, Samuel Chukwueze kritar på för Milan till 2028. Summan hamnar på €20m plus €8m add ons enligt Fabrizio Romano.

Samuel Chukwueze kommer senast från Villarreal där han spelat som högerytter främst. 

Detta är i mitt tycke den bästa värningen vi har gjort denna sommar efter Christian Pulisic från Chelsea, redan när ryktet kom för ett bra tag sen har jag hållt tummarna för att detta skulle hända.

Vi har i detta nu alltså 3 högeryttrar så troligtvis kommer Messias eller Saelemaekers lämna denna sommar, jag hoppas och tror Messias lämnar Rossoneri. Dock kan skadan som Messias drog på sig bli ett problem om man vill sälja i sommar.


(Kommer Messias få lämna Milan i sommar?)

Samuel Chukwueze är en teknisk, snabb och explosiv spelare. Bra 1 mot 1 och kan utmana liknande Leao. Med Pulisic som kan leverera bollar till Leao på vänsterkanten och Chukwueze på högerkanten så kan denna säsong bli riktigt kul att kolla på.
Förra säsongen hamnade Chukwueze på 6 mål och 5 assist i LaLiga, 2 mål och 3 assist i Conference League, 4 mål och 2 assist i Copa del Rey och 1 mål och 1 assist i UECL kvalet.

Här nedan finns en video från Milans youtube kanal där vi får ta del av Samuel Chukwueze och hans tankar kring sin nya klubb. FORZA MILAN

 

Christian Falkfalkeen_89@hotmail.com@Retrofreak892023-07-27 17:23:00
Author

Fler artiklar om Milan