Lagbanner

Napoli besöker Genoa.

Match mot Genoa väntar.

Det gamla vänskapsmötet med Genom står på tur i Napolis fortsatta säsong. Som vi har varit inne på i desde texterna så känns matcherna allt mindre heta, utan publik och avsaknad av möjlighet till CL-plats. Det är en sk transportsträcka...

Dock är det härligt att se Napoli igen efter det långa uppehållet och det har sett mer än ok ut. Ingen fantastisk uppstart med ett förändrat lag, men bra resultat plus titel i cupen är bra. Dessutom, i återstoden av matcher tycker jag det är härligt att se om målskyttarna levererar mål, når Mertens tio mål? Får Callejon ett fint avslut på de sju åren i klubben? Det är även roligt att se Demme, en så lyckad värvning som blev så bra så snabbt. Det blir lite sådant som går att titta på och njuta av nu när laget inte måste vinna till varje pris.

Till morgondagens match lär Gattuso ändra på lite sedan senast, en del rotation är att vänta. För mig skulle han gärna få rotera sju-åtta spelare ooch ge tid till de som aldrig får spela. Men nu blir det troligtvis den vanliga ändringen. Demme och Koulibaly är avstängda, in med Manolas och Lobotka. Frågan är om vi får se Allan igen snart, han kommer från skada men är med i truppen. Min förhoppning är att Ghoulam och Elmas får speltid.
 

Truppen: Meret, Ospina, Karnezis, Di Lorenzo, Luperto, Mario Rui, Ghoulam, Manolas, Maksimovic, Hysaj, Allan, Zielinski, Elmas, Younes, Fabian Ruiz, Lobotka, Callejon, Lozano, Insigne, Mertens, Milik, Politano.

Avspark onsdag kl 19.30

Fredrik Kreüger2020-07-07 22:35:20
Author

Fler artiklar om Napoli