Silly Season Napoli: Mascara OFFICIELLT klar för Novara!
Det blev en relativt kort sejour i Napoli för Il Ratatouille. Lyckat till i Novara säger vi!

Silly Season Napoli: Mascara OFFICIELLT klar för Novara!

Förstärker Napoli laget ytterligare under januari eller blir det ett lugnt transferfönster? Det är frågan när fönstret öppnar efter nyår.

Senaste uppdaterat i rött.


Klara spelare in:

Eduardo Vargas, anfallare

Ansluter nu vid årsskiftet efter att ha värvats från Universidad de Chile för ca tolv miljoner euro.


Rykten spelare in:

Angelo Palombo, mittfältare

Mazzarris gamle mittfältskrigare från åren i Sampdoria vill eventuellt lämna sin älskade klubb och redan i somras fanns rykten om en flytt till Napoli. En stark inspiratör, en snackare, en som motiverar och väcker okoncentrerade Napolispelare i "enkla" matcher. Något laget inte haft sedan Blasi säsongen 07-08. Dock är det tveksamt om denna övergång skulle bli av.

Fabian Gaitan, mittfältare
23-årig argentinare i Benfica. Sägs vara värd runt tio miljoner. Är dock "låst" i CL efter spel i Benfica.

Ariel Yacob, mittfältare
Har tidigare ryktats till Napoli. Spelar i argentinska Racing Avellaneda, är 24 år gammal och kan bli aktuell. Har även spanskt pass vilket kan vara en fördel. Men precis som med Gaitan är affär endast aktuell om tex. Donadel fortsätter att vara skadad.


Rykten spelare ut:

Alberto Santana, mittfältare
Har inte fått mycket speltid och kan bli utlånad.

Andrea Dossena, mittfältare
Lämnar troligtvis inte, men vill kanske ha mer speltid än hälften av matcherna. Finns spekulationer om att Palermo är sugna.

Salvatore Aronica, försvarare
Finns ett surr om att Napoli skulle vilja ha loss lite pengar innan kontraktet går ut i sommar, men det är ytterst tveksamt om Mazzarri tillåter att klubben släpper hans gunstling i backlinjen. Dessutom är Aronica otroligt nog en startelvaspelare och därför verkar en flytt konstig. Men om det är enda sättet att slippa snubben...


Klara spelare ut:

Leandro Rinaudo, försvarare
Klar på lån för Novara.

Giuseppe Mascara, anfallare
Vill troligtvis ha mer speltid. Finns ett rykte om ett eventuellt byte plus pengar mot Bolognas mittfältare Mudingayi. Ryktas vara nästan klar för Novara. Är nu permanent klar för Novara.

Redaktionen2012-01-12 12:29:00
Author

Fler artiklar om Napoli