Lagbanner

-

Inför Torino – Reggina (1-0): 45 minuter ifrån tre viktiga poäng
Bättre lycka med vädret denna gång?

Inför Torino – Reggina (1-0): 45 minuter ifrån tre viktiga poäng

Torino tar under onsdagen emot Reggina för att spela klart den andra halvleken som blev uppskjuten på grund av vädret i påsk. Torino leder Serie B med en poäng och har här chansen att göra ett litet ryck inför den sista månaden av ligaspel.

En månad kvar av Serie B och Torino har ett hektiskt schema framför sig. För efter att två matcher blivit uppskjutna Reggina (oväder) och Sassuolo (Morosini, RIP) har Torino många matcher framöver. Crotone väntar hemma på lördag och på tisdag nästa vecka är det bortamatch mot Livorno. Dessutom är det stort Torinointresse på fredag då den slutgiltiga domen angående bortamatchen mot Padova kommer.
 
1-0 ledning
Torino har amed sig en 1-0 ledning när den andra halvleken ska spelas färdigt. Ett vackert nickmål från Glik i en halvlek där Reggina hade tunga avslut utanför straffområdet som Benussi fick sträcka ut på. Men den halvleken spelades där och då och det enda vi tar med oss är resultatet och de fortsatta avstängningarna (Iori för Torino och Emerson för Reggina). Nu är det en helt ny match med nya förutsättningar.
 
För Torino har under onsdagen ett mycket fint läge att rycka ifrån sig en fyrapoängsledning i toppen av Serie B. En ledning som är livsviktig inför maj månads hektiska spelschema där vi bland annat kommer att möta Pescara och Sassuolo inom loppet av fyra dagar.
 
Fokus på rätt ställe?
Ett orosmoln i Torinolägret är flera spelares misstänkta inblandning i Calcioscommesse. Sedan tidigare har Parisi och Gubertis namn dykt upp och i förra veckan även Vives och Surraco förhördes. Vives ska höras på torsdag och frågan är hur mycket detta påverkar spelarna och laget.

Torino lär starta den andra halvleken mot Reggina med nästintill samma elva som spelade den första i påskas. I Ioris avstängningsfrånvaro tar De Feudis plats på mitten i en 4-3-3 uppställning. Den enda ändring Ventura väntas göra är att starta Meggiorini på topp istället för Bianchi. Hela elvan hittar du längre ner.
 
Ny tränare i Reggina
Vad har då hänt i Reggina sedan matchen sköts upp? Jo Roberto Breda är tillbaka på bänken istället för Angelo Gregucci och får här chansen att rädda poäng. Laget är med i Play off-kampen men har fem poäng upp och behöver alla poäng de kan få. Ett avbräck i laget är att Emiliano Bonazzoli missar matchen på grund av skada.
 
Matchen börjar 14:30 och eventuell stream hittar ni på vårat forum.
 
Källor: Torinofc.it och Toronews.net

Joel OlssonMail: olsjoel@gmail.com Twitter: @OlssonJoel2012-04-24 15:50:00
Author

Fler artiklar om Torino