Silly Season-bloggen: AIK jagar Obolo – Martin O'Neill överst på Sunderlands lista

AIK ger inte upp jakten på Obolo
Argentinaren kan vara på väg tillbaka till AIK. Det enda hindret ska vara en eventuell prislapp på 10-12 miljoner in transfersumma sedan en månadslön på 250 000 kronor. Väldigt mycket pengar för en spelare som är över 30 år. Men AIK tror att prislappen kan sänkas efter nyår då Obolo är inne på sista året på kontraktet samt att den nya artistskatten har kickat in då. – Det är klart att han är aktuell, det vore tjänstefel av mig att inte utreda våra möjligheter med honom ordentligt, avslöjar AIK:s scoutingchef Björn Wesström för FotbollDirekt.se
[AIK:s Silly Season]
[FotbollDirekt]


SvenskaFans:

Gignac på väg till Wolfsburg
Marseilles misslyckade anfallsförvärv kan vara på väg att lämna laget och ligan. André-Pierre Gignac sågs som sen frälsare när han kom från Toulouse och kostade där efter. Förväntningarna har dock inte alls infriats och nu rapporterar franska L’Equipe att anfallaren ska vara på väg till Bundesliga och Wolfsburg. Det ska även finnas intresse från Spanien och England.
[Tysk klubb intresserade av Gignac]

Maxi Lopez på väg till Ryssland
Att den före detta Barcelona-spelaren Maxi Lopez är på väg att lämna Catania verkar rätt givet. Frågan är bara när, och vart han hamnar. Han verkar vara Milans plan B om affären med Tevez går i stöpet. Nu har även ryska toppklubbar Zenit St. Petersburg och CSKA Moskva anmält sitt intresse.
[Maxi Lopez till Ryssland?]

Övriga media:

Zenit intresserade av Simone Pepe
Juventus yttermittfältare Simone Pepe ska vara på väg till Luciano Spallettis ryska lag, Zenit St. Petersburg. Det rapporterar Sky Sport Italia. Pepe’s agent berättar att mittfältaren var nära att hamna i Ryssland redan i somras. – Pepe är en mycket användbar spelare som måste spela i en roll där han blir mer involverad i spelet, säger agenten.
[Goal.com]

Två tränarnamn på Sunderlands lista
Enligt den seriösa engelska tidningen The Guardian så har Sunderland två namn överst på sin önskelista över tänkbara ersättare till nyligen sparkade Steve Bruce. Namnen det handlar om ska vara Mark Hughes och den före detta Aston Villa-tränaren Martion O’Neill.
[Guardian]

Robin Fredriksson2011-12-01 13:00:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen