Silly Season-bloggen: Jadson till Premier League? – Farfan till Inter?

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING 20:30

Jadson till Premier League?

Shaktar Donetsk stjärna Jadson kan vara på väg mot Premier League i januari. Enligt han själv finns det stort intresse hos toppklubbarna. – Jag har hört att det finns en möjlighet om flytt till Liverpool, men inget konkret för stunden. Men om chansen kommer att flytta till England så skulle jag vara glad över att få möjligheten att vinna något nytt i ett annat land. Men både intresset från Liverpool och Arsenal har ju inte varit mer än rykten, säger Jadson till The Independent.
[Goal.com]

På SvenskaFans:

Jesper Christiansen på väg till Danmark?
Många trodde att Elfsborg hade signat allsvenskans bästa målvakt när de köpte Christiansen. Som vi alla minns gjorde stormatcher i Champions League för några år sedan. Men Christiansen axlade inte Wilands mantel, och var oftast sämre än Ante Covic. Enlig dansk media ska nu Odense vara intresserade av att köpa tillbaka målvakten till Danmark. Inget som Elfsborg kommer ha något emot då målvakten ska sitta på en väldigt hög allsvensk lön.
[Elfsborgs Silly Season]

Jeffrey Aubynn lämnar MFF
Idag meddelade MFF på sin hemsida att det inte blir någon fortsättningen för Aubynn i klubben. Aubynn kommer att göra sin sista match med MFF mot Austria Wien borta. Sedan är han kontraktslös, ryktet säger att Gais ska vara intresserade.
[Malmös Silly Season]

Övrig media:

Redknapp varnar United och Chelsea
Harry Redknapp vill inte ha en ny Modric-gate i januari. Även om Modric säkerligen var värd det där £50M som erbjöds under sommaren så handlade det om att visa världen att Tottenham inte var en ”selling club” längre och man stod emot. Nu går Redknapp ut och varnar United och Chelsea för att försöka på nytt. – Vi kommer inte sälja våra bästa spelare, eller någon annan vi vill behålla i januari. Vi kommer behålla våra bästa spelare och om något förstärka i januari, inte sälja, säger Redknapp till MirrorFootball
[MirrorFootball]

Jefferson Farfan till Inter?
Inter-fansen behöver inte vara oroliga för att Milan ska värva Tevez och att de ska kontra med 33-årige Pizarro. I alla fall inte om man ska tro goal.com. Enligt sajten så börjar Inter förstå att man verkligen måste förstärka och Jefferson Farfan ligger hög upp på önskelistan. Han kan också blir billig då han bara har sju månader kvar på sitt kontrakt med Schalke och vägrar skriva under något nytt.
[Goal.com]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 10:30

SvenskaFans:

Sebastian Andersson klar för Kalmar
Nu är alla papper underskrivna och spelaren i fråga officiellt presenterad. Sebastian Andersson valde Kalmar efter en lång tids spekulation om att han var glad för Djurgården. Sebastian har varit superettans kanske mest jagade spelare men enligt Kristoffersson på Expressen så var det ett bättre löneerbjudande från Kalmar FF som till slut vägde över till deras fördel.
[Sebastian Andersson helt klar för KFF]

Matthew Bates till Swansea?
Den lilla klubben från Wales försökte värva Bates redan i somras. Men då var priset på 1,5 miljoner pund lite för mycket och nu lär priset sjunkit rejält då Bates bara har sju månader kvar på sitt kontrakt. 24-åringen har spelat i Middlesbrough hela sin karriär och varit utlånad tre gånger.
[Swanseas Silly Season]

Övrig media:

Martin Jol nekar rapporter om Raul och Berbatov
Fulham har smått osannolikt nog länkats ihop med anfallarna Dimitar Berbatov och Raul. Värvningen av Bryan Ruiz har inte faillt så väl ut som man hoppats och Moussa Dembele har en bit kvar i utvecklingen. Jol nekar inte att både Berbatov och Raul är två riktigt bra spelare men hävdar att de inte kommer värvas till Fulham.
[Goal.com]

PSG blandar sig in i jakten på Tevez
Enligt Milans Galliani har man fortfarande goda chanser att få till en övergång med argentinaren Carlos Tevez. Men nu har PSG slängt sig in i jakten. – Det stämmer att PSG också är intresserade, men jag har inte hört något från Leonardo. Jag är varken positiv eller negativ, men jag kan med säkerhet säga att spelaren skulle föredra att komma hit, men City måste gå med på det också. Det blir inte lätt. säger Galliani till Sky Italia.
[MirrorFootball]

Robin Fredriksson2011-12-09 20:30:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen