Silly Season-bloggen: Ancelotti klar för PSG – Strul med Cahills övergång till Chelsea?

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING 17:30

Officiellt: Ancelotti ny manager i PSG

En väldigt dåligt dold hemlighet i PSG är att den nya tränaren heter Carlo Ancelotti. Nu har man beslutat sig att gå ut med det officiellt. Det spekulerades länge om Rafa Benitez men valet föll på den före detta Milan och Chelsea-managern. Ancelotti har skrivit på för 2,5 år och kommer faktiskt att få möta sina forne klubb Milan i sina första match. En vänskapsmatch i Dubai.
[Ancelotti ansluter till Paris]

På SvenskaFans:

Målvaktsjakt i Sundsvall
Sundsvalls mycket duktiga målvakt Tommy Naurin har slitit av korsbandet och nu måste Halmstad leta en ny förstemålvakt. Erik Dahlin från Göteborg? Oscar Berglund från Assyriska? Dusan Melicharek som är kontraktlös efter att ha släppts ifrån Malmö. Eller kan kanske till och med Pa Dembo Touray vara aktuell? Det spekulerat kring ett par namn och undertecknad skulle nog gissa på att det blir Oscar Berglund.
[Fem förslag på målvakter]

Halmstad satsar Isländskt
Efter att ha åkt ur Allsvenskan med en grymt misslyckad spansksatsning som genomfördes ifjol så väljer man nu att ta in två spelare från Island. Gudjon Baldvinsson och Kristinn Steindorsson. Den förstnämnde har spelat i Sverige och Gais tidigare. Dessa två spelare är tänkta att agera nyckelspelare i Halmstads offensiv i superettan.
[Halmstad till Allsvenskan via Island]

Övrig media:

Samtal mellan PSG och Beckham
David Beckhams agent har nu gått och bekräftat att det faktsikt förs en dialog emellan Beckham och PSG. Han berättar även att det fortfarande pågår en dialog med LA Galaxy. En flytt till Milan skulle få honom återförenad med hans förre tränare Carlo Ancelotti.
[Goal.com]

Cahill till Chelsea blir inte av?
Klubbarna har bekräftat att man är överens om en övergång för Gary Cahill till Chelsea för en summa som spekuleras ligga kring £5-7M. Många trodde att de skulle gå snabbt att förhandla om det personliga kontraktet men nu går Chelseas manager AVB ut och meddelar att de är mil ifrån varandra. – Vi är fortfarande mil ifrån varandra gällande spelaren personliga avtal. Vi för överväga den här situationen och utvärdera andra alternativ också, säger AVB. Undertecknad misstänker att AVB bara försöker få Cahill att inse att han inte är den enda tillgängliga mittbacken för att få honom att sänka sina lönekrav.  
[SkySports]

UPPDATERING 11:45

Wenger bekräftar: Henry anslutar till Arsenal!

Hur slutar Sagan om konungens återkomst? Det lär vi få se om två månader. Arsene Wenger har nu bekräftat att en deal med Henry är nära och återkomsten snart ett faktum. Ett lån på två månader är vad det handlar om.  - Vi gör det för att vi tappar Gervinho och Chamakh till afrikanska mästerskapen. Han är fortfarande klass och har kvalité, säger Wenger till Sky.
[SkySports]

Bolton och Chelsea överens om Cahill

Gary Cahill är nu helt fri att diskutera sitt personliga avtal med Chelsea då en övergångssumma på £7M har blivit överenskomment mellan klubbarna. Det uppger SkySports. Nu har även Boltons manager Owen Coyle bekräftat nyheterna. - Vi är överens om en summa och Cahill och hans representanter är nu fria att diskutera med Chelsea.
[SkySports]


FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 10:45

Barcelona budar på Bale?

Det sägs att Barcelona återigen fått upp intresset för Gareth Bale. En spelare som Spurs i dagsläget inte ens skulle sälja för £50M. Med Modric var det tydligt att man kanske ville ha pengarna, men samtidigt vissa att man inte är en selling club. Nu sägs det att Barcelona är villiga att erbjuda £20M-£25M, vilket givetvis kommer leda till ett blankt nej ifrån Tottenham.
[Mirror]

På SvenskaFans:

Aguirre lämnar Zaragoza
Tränaren Javier Aguirre som har tränat Zaragoza sedan november för ett år sedan har fått sparken från klubben. Ett beslut med blandade känslor hos klubbens fans. Det finns en enorm tacksamhet för att Aguirre rädade kvar klubben ifjol men samtidigt behövde något göras i år och Zaragoza har inte gått bra.
[Aguirre lämnar Real Zaragoza]

Gignac till Fulham?

Fulham kan vara på väg att göra en väldigt bra fynd då man ryktas vara nära ett låneavtal med Marseille och Andre-Pierre Gignac. Ett lån av anfallaren under sex månader, som efter det ska ha en utköpsklausul på £8M. Gignac har inte alls funkat i Marseille på samma sätt som han en gång gjorde i Toulouse och en nytändning skulle nog vara bra för att få igång anfallaren igen.
[Gignac sägs vara klar för Fulham]

Övrig media:

Vart hamnar Frimpong?
Arsenals hårda, unga, defensiva mittfältare Frimpong imponerande under säsongsöppningen och är nu på flera klubbars radar för ett eventuellt lån. Det har länge sett ut som att Wolves skulle bli klubben som lyckas snappa upp Frimpong. Men sedan Jermaine Jenas skada ska du Aston Villa ha slängt sig in i jakten.
[Mirror]

Ivica Olic stannar
... i alla fall januari ut. Den kroatiska anfallaren har deklarerat att han vill lämna klubben och det finns intresse från många klubbar för den hårt arbetande anfallaren. Men Bayern säger blankt nej enligt Olic själv som verkar få hålla ut till sommaren. – Bayern säger att de behöver mig och att sälja mig inte är aktuellt. Jag har sagt att jag vill lämna och att jag haft ett par väldigt bra erbjudanden men de vill inte ens diskutera. De sa till och med att jag skulle straffas om jag fortsatte prata om att lämnar, säger Olic.
[Goal.com]

Robin Fredriksson2011-12-30 17:30:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen