Silly Season-bloggen: Deadline Day över - Arsenals värvade i sista stund

Silly Season-bloggen: Deadline Day över - Arsenals värvade i sista stund


01.00 Deadline Day är över även på SvenskaFans. Tack för att ni hängde med!

00.59 West Bromwichs ordförande Jeremy Pearce beskriver i ett uttalande på klubbens hemsida Peter Odemwigies uppträdande som "helt oprofessionellt", i kölvattnet på anfallarens öppna flörtande med Queens Park Rangers som i slutändan inte gav någonting. "Han måste nu acceptera att han har 18 månader kvar på kontraktet med oss och fokusera på sina åtanganden här", säger Pearce vidare.  (West Bromwich)

00.52 KLART Real Zaragoza lånar Ruben Rochina från Blackburn. Den 21-årige anfallaren har skrivit på för resten av säsongen och Zaragoza har en köpoption. (Real Zaragoza)

00.42 Celta Vigo har enligt spanska uppgifter köpt Fabián Orellana, 27, från Granada. Övergångssumman antas vara 1,2 miljoner euro. (El Gráfico)

00.33 Och här har vi honom, Peter Odemwigie, i London när han trodde han skulle få igenom en flytt till Queens Park Rangers utan West Bromwichs välsignelse. Tung resa hem.



00.28 Queens Park Rangers DJ Campbell flyttar inte till Blackburn, uppger BBC. Orsaken ska vara att pappersarbetet inför registreringen inte blev klar i tid.

00.20 Transferfönstret har nu varit stängt 20 minuter, men vi fortsätter pejla läget i efterdyningarna fram till minst kl 01.00.

00.17 Queens Park Rangers tränare Harry Redknapp bekräftar för Sky Sports att det inte blir någon värvning av West Bromwichs Peter Odemwigie.

00.08 KLART Arsenal har en ny vänsterback. 26-årige Nacho Monreal lämnar Málaga för spel i Londonklubben. Kostnaden beräknas till tio miljoner euro. (Arsenal) (Arsenal på SvenskaFans)

00.02
Premier League var snabba med att presentera en lista med bekräftade övergångar i januarifönstret. Som sagt, det kan fortfarande adderas något namn i listan.

00.00 Och DÄR stängde transferfönstret i de flesta kvarvarande stora ligorna. Fortfarande kan övergångar dyka upp som registrerats sent, så ge inte upp riktigt ännu. Om du inte heter Peter Odemwingie.

23.58 KLART Queens Park Rangers har lånat in mittfältaren Andros Townsend, 21, från Tottenham. (Queens Park Rangers)

23.51 KLART Fulham lånar mittfältaren Eyong Enoh från Ajax resten av säsongen. Londonklubben har också en köpoption på den 26-årige kamerunaren. (Ajax)

23.41 KLART Den landslagsmeriterade engelske målvakten Jack Butland är klar för Stoke. 19-åringen, som har skrivit på för tre och ett halvt år, lånas omedelbart tillbaka till Birmingham. (Stoke City) (Stoke på SvenskaFans)

23.36 Tottenham
s Jermaine Jenas bekräftar för BBC Sports att skrivit på ett kontrakt på 18 månader med Queens Park Rangers.

23.30 KLART Newcastle har rivit kontraktet med Xisco. Newcastle köpte den 26-årige anfallaren köptes 2008 men har mestadels varit utlånad (Deportivo La Couna och Santander). (Córdoba CF)

23.21 KLART Everton har köpt John Stones från Barnsley. Den 18-årige backen har skrivit på för fem och ett halvt år. Övergångssumman uppges vara cirka tre miljoner pund. (Barnsley) (Everton på SvenskaFans)

23.12
Märklig historia. Sporting uppgav tidigare i dag att man gjort klart med Marius Niculae (se 13.21). Men den portugisiska klubben skulle vara hans tredje på en säsong, vilket inte är tillåtet. Nu uppger flera portugisiska medier att Sporting dragit sig ur. (Record)

23.00 KLART Så var det till slut bekräftat: Ajax lånar Isaac Cuenca, 21, från Barcelona resten av säsongen (Ajax)

22.45 KLART Stoke bekräftar att Brek Shea skrivit på ett kontrakt på fyra och ett halvt år.  Den 22-årige anfallaren kommer från FC Dallas och kostar 2,5 milj pund. (Stoke City)

22.31 Den infekterade situationen med Peter Odemwingie tar sig märkliga uttryck. Enligt Sky Sports dök han upp på Queens Park Rangers Loftus Road, men fick inte komma in. Detta sedan West Bromwich meddelat att man inte gett Odemwingie tillåtelse att diskutera kontrakt med QPR.

22.22 KLART Rennes har nu bekräftat lånet av Alou Diarra från West Ham för resten av säsongen. Lånet av den 31-årige mittfältaren innehåller ingen köpoption. (Rennes)

22.08 Ben Smith på The Times, vars kreddfaktor skjutit upp i himlen efter att ha avslöjat David Beckhams flytt i dag, twittrar: "As many are saying, Leandro Damiao will NOT join Spurs today. Talks took place but asking price too high. One for the summer."

21.59 Sjachtar Donetsks tränare Mirca Lucescu bekräftar nu att Willian lämnar klubben. Och han är besviken. ”Jag försökte övertala honom att stanna för jag tycker inte beslutet är genomtänkt och för att han är som en son för mig", säger Lucescu. "Kanske var han under stark press från agenter och släktingar”. Anzji köper och affären lär bli januarifönstrets största övergång, 35 miljoner euro. (Sport Express)

21.51 Enligt uppgifter till Expressen så kommer Johan Arneng presenteras som klar för Sirius imorgon.

21.36 KLART Pedro Moraels, 27, har skrivit på för Málaga. Den chilenske mittfältaren kommer närmast från Universidad de Chile. (Málaga på SvenskaFans)

21.33 Engelska uppgifter från Sky och STV säger nu att den svenska målvakten Victor Noring är väldigt nära att skriva kontrakt med Celtic. (STV)

21.30 Norwich har levererat ett FEMTE bud på Gary Hooper men Celtic insisterar att man inte tänker sälja honom idag. Trots att det senaste budet sägs ligga över nio miljoner pund. (SSN)

21.26 Agenten Mino Raiola (bl a Zlatan Ibrahimovic och Mario Balotelli) gick till verbal attack mot allt och alla kring ATA Hotell sedan låneövergången för Pajtim Kasami från Pescara till Fulham inte blivit klar i tid. Orsak: internetuppkopplingen fallerade. ”Man kan inte göra affärer så här, utan uppkoppling, dra åt h…..e”. (La Gazzetta dello Sport)



21.25
En Premier League-klubb har lagt ett bud som triggar utköpsklausulen på 3.5 miljoner pund i Mohamed Diames kontrakt hos West Ham. Ännu vet vi inte vilken klubb det handlar om. (SSN)

21.23 Enligt The Times Gary Jacob så vill Tottenhams Daniel Levy betala för Leandro Damiao i tre delbetalningar. Internacional vill ha alla pengar på en gång. (The Times)

21.17 SvenskaFans.com frågar: ”Nöjd med Fenerbahçes tre nyförvärv i dag?” Harun Budak (redaktör Fenerbahçe, SvenskaFans) svarar: "Man gick skilda vägar med Emre i somras och spenderade ca 20 miljoner euro på Raul Meireles och Mehmet Topal för att fylla Emres plats. Emre är en spelare som ger 110% varje match och var en mittfältare som slet och kämpade in i det sista. Man fick inte ut samma effekt och resultat av Meireles och Topal och idag blev alltså Emre klar för Fenerbahce. Känns som 20 miljoner som spenderats i onödan. En annan viktig pjäs var en ny vänsterback och här har man fått in Reto Ziegler som var på lån från Juventus. En bra affär, hoppas på en permanent affär i sommar. Sedan Pierre Webo som vi hoppas kan bilda ett farligt anfallspar med Moussa Sow. Webo är stark, snabb och har ett målsinne bra nog för att kunna lyckas i Fenerbahce".

21:09 Málaga och Nacho Monreal, som snart väntas bli klar för Arsenal, ska ha nobbat starkt intresse från Athletic, uppger Sportyou. Bilbaoklubben var beredd att betala tio miljoner euro. (Sportyou)

21:04 SkySports fastställer att Tottenham fortsätter att förhandla med Internacional om Leandro Damiao och förhandlingarna såg ut att gå dåligt men har vänt sista timmen och en övergång för 17 miljoner pund är aktuell. (SSN)

21:01 West Bromwich hävdar att man INTE gett Peter Odemwingie tillstånd att prata med Queens Park Rangers. Han befinner sig ändå på Loftus Road. (BBC)

20.54 SkySports meddelar att Malaga och Arsenal är överens om en transfersumma för Nacho Monreal. En summa som tros ligga på cirka 10 miljoner euro. Han har fått tillåtelse att diskutera det personliga kontraktet med Arsenal. (SSN)

20.51 Porto uppges låna ut den 22-årige anfallaren Kléber till Sporting för resten av säsongen. Tidigare har Marseille, St Etienne och Anderlecht uppgetts intresserade. (A Bola)

20.49 Liverpools mittfältare Suso har ryktats ut på lån efter värvningen av Coutinho. Men det är någonting som spelaren nu själv dementerat och säger att han kommer stanna i Liverpool. (SSN)

20.30 Både Peter Crouch och Kenwyne Jones kommer att bli kvar i Stoke då inget bud som kommit in på någon av spelarna varit tillräckligt bra. (SkySports)

20.26 Fenerbahçe har varit aktiva i dag, tre spelare värvas Emre Belözoglu (Atlético Madrid), Pierre Webo (Istanbul BB) och Reto Ziegler (Juventus). (Fenerbahçe på SvenskaFans)

20.16 Peter Odemwingie har anlänt till Queens Park Rangers anläggning i hopp om att få igenom en övergång till London-klubben. West Bromwich och QPR har dock flera knutar att lösa först. (SSN)

20:15 KLART Marseille meddelar att klubben är överens med Lorient om en värvning av Jacques-Alaixys Romao. Den togolesiske mittfältaren spelar för närvarande Afrikanska mästerskapen. (Olympique de Marseille)

20:08 SkySports säger att Tottenhams försök att värva Leandro Damiao från Internacional fortfarande kan hända. Klubbarna förhandlar och kommer närmare en lösning. (SSN)

20:05 Ingen officiell bekräftelse på Isaac Cuenca till Ajax ännu? Den kommer. Vid 20.30 kommer den 21-årige spanjoren att skriva på låneavtalet på Barcelonas kontor, därefter kommer avtalet att basuneras ut. (Mundo Deportivo)

20:00 Liverpool har bekräftat att målvakten Alexander Doni lämnar klubben för att gå till Botafogo. (Liverpoolfc.com)

19.50 Vänsterbacken Nacho Monreal är på gång till Arsenal och Málaga håller redan på att göra klart med ersättare: 25-årige Vitorino Antunes från Paços de Ferreira i Portugal. Förhandlingar pågår. (A Bola)

19:43
Två affärer i Italien kan ha gått i kras för att registreringar anlände för sent, uppger flera italienska medier i kväll. Det gäller Felipe Anderson från Santos till Lazio och Andrea Poli från Sampdoria till Juventus. Det italienska transferfönstret stängde kl 19.00. Ytterligare information lär komma under kvällen. (Football Italia)

19:35 KLART På kortast möjliga sätt på hemsidan (en mening) meddelar Valencia att klubben lånat ut 26-årige mittfältaren Fernando Gago för resten av säsongen till Vélez Sarsfield i spelarens hemland Argentina. (Valencia CF)

19:26 Helsingborg har förlängt med mittbacken Peter Larsson vars kontrakt hade gått ut. Nu har han skrivit på för tre år med Helsingborg. (SvenskaFans)

19:23 Stoke har bekräftat värvningen av Brek Shea efter att spelaren har tilldelats ett arbetstillstånd. (Stoke Official)

19:10 Ajax har lånat Barcelonas ytter Isaac Cuenca för resten av säsongen enligt spanska och holländska uppgifter. (MundoDeportivo)

19:05 Enligt Gary Jacob på The Times så är Reading fortfarande hoppfulla om att värva Tom Ince från Blackpool. Det kan tvinga Liverpool in i budgivningen om de vill ha honom. (The Times)

19.00 Slam! Det var det italienska övergångsfönstret som drog igen. Fortfarande kan förstås affärer bli kända i efterhand men nu klockan 19.00 är det sluthandlat.

18.50 Kameruanen Somen Tchoyi har varit klubblös sedan han lämnade West Bromwich i somras, men nu är den 29-årige mittfältaren klar för Bundesliga-klubben Augsburg. Kontraktet sträcker sig säsongen ut, med en option på ytterligare ett år.  (TRANSFERMARKT)

18:47 Fulhams målvaktsköp av Maarten Stekelenburg från AS Roma ser ut att gå i stöpet enligt SkySports. Roma har inte lyckats hitta någon ersättare och är därför inte beredda att släppa honom. (SkySports)

18:36 Marca hävdar att Malagas vänsterback Nacho Monreal har klivit på ett flyg till London för att genomföra en övergång till Arsenal. (BBC)

18:27 Enligt Sky Italia har Romas målvakt Maarten Stekelenburg rest till London för att diskutera en eventuell övergång till Fulham FC.

18:23 Tottenham har bekräftat morgonens uppgifter om att målvakten Gomes är klar för Hoffenheim på lån säsongen ut. (Spurs Official)

18:21 Sunderland och Louis Saha har bekräftat att man gemensamt kommit överens om att bryta kontraktet och Saha är nu fri att gå vart han vill. (SAFC)

18:05 Efter en märklig karriär som drog igång i Bordeaux, och tog vägen via West Ham och Real Madrid, är nu Julien Faubert tillbaka hos Les Girondins. Hur kontraktet är utformat är ännu inte känt.
(L'Equipe)

18:05
Storsatsande Ligue 2-klubben AS Monaco har gjort klart med Toulouse anfallare Emmanuel Rivière. Kontraktet gäller 4,5 år.
(L'Equipe)

18:00 KLART: Momo Sissoko (PSG) är nu helt klar för spel i Fiorentina.
(Fiorentina)

17:50 KLART:
David Beckham presenteras som PSG-spelare i detta nu och han meddelar att allt han tjänar under våren kommer att gå till ett franskt välgörenhetsprojekt.
(PSG på SvenskaFans)

17:45 Nürnbergs sportchef Martin Bader bekräftar att man värvar Rapid Wiens 21-årige framtidslöfte Muhammed Ildiz.
(Transfermarkt)

17:45
Anfallaren Giovanni Sio, som varit på lån hos Augsburg från Wolfsburg, men inte levt upp till förväntningarna är nu i stället klar för franska Sochaux. Sio stannar hos den franska klubben säsongen ut.
(Transfermarkt)

17:40 Marseille
är överens med Lorient om mittfältaren Romao som nu spelar afrikanska mästerskapen med Togo. Det hela ska kosta OM 2 miljoner euro. Återstår för Lorient och Romao att komma överens om en klausul där spelaren sägs ha rätt till procent på övergångssumman.
(L'Equipe)

17:15 Swansea
ville ha John Gudietti, men Mancini stoppade övergången efter att Balotelli lämnat Manchester City för Milan.
(BBC/Dan Roan)

17.10 Anzji Machatjkala
har spenderbyxorna på. Om vi ska tro SkySports har man just lagt ett bud på 34 miljoner pund (!) för att köpa Sjachtar Donetsks hete brasse Willian.
(SkySports)

17:00
Franco Brienza lämnar Palermo för Atalanta. Det meddelar...
(gianlucadimarzio.com)

17:00
Samtidigt meddelar QPR att Alejandro Faurlin lånas ut till just Palermo.
(QPR)

16:51
Balotelli levererade direkt i sin nya klubbtröja. Det blev ett mål och en målgivande pass när Milan träningsspelade mot Darfo Boario.

16:50 De långa inkastens okrönte kung Rory Delap lånas ut från Stoke till Barnsley resten av säsongen.
(Sky Sports)

16:40 Svårt att följa nyhetsutvecklingen? Du är inte ensam. Twitter har problem och det har en tid varit svårt att nå de hetaste transferkällorna.

16:30 Nu är det klart: Mathieu Bodmer lämnar PSG och lånas ut till Saint-Etienne resten av säsongen. Bodmer, Sissoko och Rabiot borta - Beckham är klar för PSG. Finns det tid och lust att värva ytterligare centrala mittfältare till Paris?
(L'Equipe)

16:30
SvenskaFans.com frågar: " Kommer Stuttgart att sakna Kuzmanovic och vad kan han tillföra Inter?". Magnus Falk (Stuttgartredaktionen på SvenskaFans). ” Kuzmanovic har varit en breddspelare det senaste året och kommit på kant med tränaren. Därigenom har hans speltid varit begränsad, så jag tror inte Kuz kommer att saknas jättemycket. Han kan ju Serie A sedan sin tid i Fiorentina och lär nog anpassa sig skapligt till ligan."

16:15 Fulham har många bollar i luften, men påstås nu lägga all kraft på att försöka värva Lyon-anfallaren Bafetimbi Gomis. Den franska klubbens president vill sälja fler spelare, men är Gomis verkligen en av dem? 
(Independent / Sam Wallace)
(Fulham på SvenskaFans)

16:05
Sky Sports skriver att Stoke är överens med Birmingham om att köpa målvakten Jack Butland. Han ska kosta 5 miljoner pund och kan lånas ut tillbaka till Birmingham resten av säsongen. (SkySports)

15:45
När stänger transferfönstret? Det är olika i alla länder. Svenska tider:
Tyskland 19:00
Italien 20:00
Portugal 23:00
Frankrike 0:00
England 0:00
Spanien 0:00

Mer info finns här (BBC)

15:36 Mamadou Niang är klar för Besiktas resten av säsongen på lån från Al-Sadd. Besiktas ska ha en köpoption på 33-åringen. (Besiktas på SvenskaFans)

15:28 Efter en viss betänketid så har Celtic nobbat Norwichs fjärde bud på skyttekungen Gary Hooper. (SSN)

15:26 Nu säger BBC att Doni inte köps ut från hans kontrakt med Liverpool utan att han kommer att tillåtas lämna gratis till Botafogo i Brasilien.

15:06 Enligt den spanska journalisten Guillem Balague så ser det inte ut att bli någon övergång för Sevillas Alvaro Negredo till Everton. Prislappen är för hög. Cirka 20 miljoner euro. En övergång i sommar ser ut att vara mer realistisk. (Balague)

15:05 Danny Grahams övergång till Sunderland är nu helt klar enligt BBC. Sunderland betalar fem miljoner pund och Graham skriver på för 3,5 år. (BBC)

14:55 Enligt LiverpoolEchos reporter James Pearce så har Liverpool nu brutit kontraktet med den brasilianska målvakten Doni.

14:53 Yorkshire Evening Post meddelar att Stephen Warnock kan vara aktuell för Leeds United på lån från Aston Villa.

14:34 Stokes bud på cirka 4 miljoner pund för Jack Butland ska även innehålla två spelare på lån, där ibland Ryan Shotton. (SSN)

14:33 SvenskaFans.com frågar: "Wenger lämnade dörren på glänt för en värvning i dag, tror du på det?". Magnus Falk (Arsenalredaktionen på SvenskaFans). ”Wenger är alltid god för en överraskning. Han må vara en åsna på många sätt, men han vet hur man överraskar. Nu gick Gibbs sönder och Andre Santos har varit oduglig hela året, så möjligtvis handlar han en försvarare. Exakt vem det blir låter vi vara osagt, men om det blir något så tar han nog en försvarare. Det har pratats om David Villa, men det är utopiskt".

14:30 Mauro Ivan Obolos agent förnekar att hans klient skulle vara på väg till Malmö FF. Rikard Norling sägs vara intresserad av att hämta sin gamla anfallsstjärna från tiden i AIK. Agenten bekräftar dock att anfallaren skulle kunna hamna i Sverige om någon har råd att betala prislappen. (FotbollDirekt)

14:20 SvenskaFans.com frågar: "Beckham är på ingång. Är det verkligen vad ni behöver?". Andreas Karlsson (Paris SG på SvenskaFans) svarar: ”Kan vara ett smart drag, men kan också orsaka problem. Medialt perfekt, men får det sportsliga lida? Beckhams position är en av de starkaste vi har i truppen. Det sägs nu att Leonardo ska vara med på PK, vilket skapar frågetecken kring De Rossi."

14:17 Liverpool har bekräftat att Dani Pacheco lämnar klubben på lån till SD Huesca. (Liverpoolfc.com)

14:06 Värvningen av Mario Balotelli till AC Milan har satt fart på spekulationerna kring anfallaren Giampaolo Pazzinis framtid i Milan. Men enligt Galliani så ligger anfallarens framtid i Milan. (Goal)

14:03 Sunderland kommer att betala 5 miljoner pund för Swanseas anfallare Danny Graham. Samma summa som Middlesbrough var beredda att betala.

13:45 Urby Emanuelson är klar för Fulham FC på lån resten av säsongen. (SkySports)

13:43 Danny Graham har anlänt till Sunderland för att genomgå sin läkarundersökning.

13:33 SkySports säger att Marouane Fellaini till största sannolikhet blir kvar i Everton och att Chelsea inte kommer lägga ett stort bud som det ryktades om imorse.

13:26 Christopher Sambas kontrakt med Queens Park Rangers är på 4,5 år enligt klubben.

13:23 Enligt Andy Hunter på The Guardian så kan Liverpool köpa ut målvakten Doni från hans kontrakt idag.

13:21 KLART Sporting har gjort klart med 31-årige anfallaren Marius Niculae, som också spelade i klubben 2001-2005, och närmast kommer från Vaslui. Värvningen lär spä på rykten om att Ricky Van Wolfswinkel kan vara på väg bort. (Sporting)

13:11 Liverpool är mycket nära att låna ut Dani Pacheco till SD Huesca i spanska andradivisionen. (Liverpool Echo)

13:09 Norwich och Leeds byter anfallare. Norwich bekräftar att Luciano Becchio är klar för klubben och Steve Morison går i motsatt riktning till Leeds. (Norwich City)

13:08 Stoke har lagt ett bud på £4M för Birminghams målvakt Jack Butland enligt SkySports.

13:07 David Beckham kommer att skriva på ett sexmånaderskontrakt med Paris SG, enligt fransk tv-kanalen Be-INSPORT. Han uppges vara i Paris för läkarundersökning.
(BeINSPORT)

13.00 Enligt De Telegraaf är Alexander Gerndt på väg att byta Utrecht mot Young Boys. Förhandlingar om en övergång pågå.
 (De Telegraaf)

12:55 Som spekulerade i under förmiddagen finns det plats i Paris SG:s trupp för David Beckham. Klubben ser ut att tappa tre mittfältare innan dagen är slut (Adrien Rabiot, Mommo Sissoko och Mathieu Bodmer  - se mer 10.54). Enligt BBC:s uppgifter kommer Beckham också att finnas med i PSG:s Champions League-trupp.

12:50 John Guidetti blir kvar i Manchester City och kommer inte att lånas ut enligt en källa till FotbollDirekt. Nu när Balotelli lämnat Manchester City öppnas kanske en lucka i truppen för svensken? (FotbollDirekt)

12:45 Middlesbrough är mycket nära att göra klart med den evigt skadade spelaren Kieron Dyer. (SkySports)

12:25 Fulham är mycket nära att göra klart med Urby Emanuelson på lån från AC Milan, endast läkarundersökningen återstår och man har samtidigt hört sig för hos Bolton angående anfallaren David N'Gog. (SkySports)

12:20 Paris SG kommer att hålla en presskonferens klockan 17 i dag med klubbordförande Nasser Al-Khelaïfi och sportchef Leonardo på plats. Detta meddelades innan nyheten om David Beckham läckte ut från BBC Sport. Någon bakgrund till presskonferensen hade inte lämnats och det är nu rimligt att anta att det är för att presentera den 37-årige engelsmannen.
(RMC Sport)

12:15 Sky meddelar nu att Sunderland och Swansea har kommit överens om en övergångssumma för Danny Graham och spelaren är på väg till Sunderland för ett träffa klubben. (SkySports)

12:05 David Beckham har rest till Paris för att genomföra en övergång till PSG. Detta enligt Ben Smith på BBC. (BBC)

11.57 West Ham ser ut att förstärka på målvaktsfronten och som vanligt när det gäller Sam Allardyce så värvar han spelare han haft förut. Enligt SkySports så kommer han värva Paul Robinson innan dagen är slut. (SkySports)

11.51 KLART Den 24-årige högermittfältaren Bruno Pereirinha har lämnat Sporting och skrivit på för Lazio. Priset uppskattas till två miljoner euro. (Lazio minut-för-minut på SvenskaFans)

11.38 Atlético Madrid har enligt turkiska LigTV rivit Emre Belözoglu kontrakt och 32-åringen kan nu återvända till Fenerbahçe (Turkish Football)

11.37 SvenskaFans.com frågar: "Behöver PSG en ny mittfältare?". Andreas Karlsson (Paris SG på SvenskaFans) svarar: " Är det en värvning PSG behöver så är det just en mittfältare, men inte en offensiv utan en som håller ihop laget. De Rossi är perfekt för detta. Leonardo har något i kikaren, helt klart."

11.35 SkySports rapporterar att Norwich City har lagt ett fjärde bud på Celtics anfallare Gary Hooper i hopp om att landa skyttekungen före deadline.

11.34 Dinamo Zagrebs Mateo Kovacic har skrivit på kontrakt med Inter och genomgår just en läkarundersökning, rapporterar Sky Italia.

11.26 SvenskaFans.com frågar: "Är du nöjd med Juves mercato?". Johanna Alm (Juventusredaktionen på SvenskaFans) svarar: ”Ganska nöjd. If it ain't broke, don't fix it. De flesta lagdelar funkar utomordentligt bra redan idag. Anfallet, som väl är minst kul, kommer att stärkas i sommar av Llorente. Tills dess ska vi klara oss med det vi har, och förhoppningsvis ett och annat lyckat Anelka-inhopp”

11.24 KLART Som vi alla vet är Mario Balotelli klar för AC Milan. Nu bekräftas det officiellt av klubbarna. (Manchester City)

11.19 KLART Torino lånar anfallaren Jonathas av Pescara resten av säsongen. Turinklubben har sedan köpoption på den 23-årige brasilianaren. (Torino)

11.14 KLART Som uppgavs tidigare så förstärker Paul Scharner, 32 Wigans defensiv. Nu har också officiellt bekräftat det. (Wigan Athletic)

11.11 Stokes målvakt Asmir Begovic förnekar att han skulle vara aktuell för en flytt idag. Det bekräftar han i en intervju med Sky idag. Han säger även att han skulle välkomna en värvning av Jack Butland från Birmingham.

10:54 Paris SG har nu släppt Adrien Rabiot, Mommo Sissoko väntas bli klar för Fiorentina i dag och Mathieu Bodmer är nära St Etienne. Kan det ligga något i Le Parisiens antagande om en mittfältsvärvning (07.34) – en Daniele De Rossi, Marek Hamsik eller David Beckham?

10.51 Enligt BBC's Ben Smith så måste Blackpool sänka sina krav på Tom Ince för att Liverpool ska värva honom idag. Något som just nu ser orealistiskt ut. Han berättar samtidigt att ett par spelare kan lämna Liverpool på lån. (BBC)

10:50 Danny Grahamas representanter har bekräftat att en flytt till Championship-klubben Middlesbrough är uteslutet. Sunderland är fortfarande intresserade man har inte kommit överens med Swansea.

10.43 Tottenhams målvakt Heurelho Gomes är på väg till Hoffenheim på lån resten av säsongen. (SkySports)

10.41 Wigans tränare Roberto Martinez hoppas på fler förstärkningar än Paul Scharner (se 10.32). ”Jag förväntar mig en händelserik sista dag och vi arbetar på några möjligheter”, säger han på Wigans officiella twitter.

10:40 KLART Örebro SK Valdet Rama flyttar till Spanien. Real Valladolid, på tionde plats i La Liga, har skrivit ett avtal med 25-åringen för resten av säsongen, med möjlighet att förlänga. (Officiellt)

10.39 KLART Stuttgart värvar Alexandru Maxim från rumänska serieledarna Pandruri Targu Jiu. Den 22-årige spelaren har skrivit på ett kontrakt till 2017 och kostar cirka 1.5 miljoner euro.

10.32 Paul Scharner, senast i Hamburger SV, återvänder efter två och ett halvt år till Wigan. Övergången är snart klar. ”Vi känner Paul Scharner väldigt väl, han kan klubben och han vet vad vi vill göra. Det är en romantisk comeback”, säger tränare Roberto Martinez på Wigans officiella twitter.

10.26 Queens Park Rangers manager Harry Redknapp gav just en intervju till SkySports där han bekräftade intresset för David Bentley och att Christopher Samba har genomgått sin läkarundersökning. (SkySports)

10.12 KLART Paris SG:s jättelöfte Adrien Rabiot lånas ut resten av säsongen till Toulouse. Den 17-årige mittfältaren har redan debuterat i PSG:s a-lag. (Paris SG)

10.08 Den före detta Hammarby-anfallare Linus Hallenius är ett hett namn som ersättare för Nikola Djurdjic i Helsingborg. Skåningarna har öppnat förhandlingar med Genoa. (FotbollDirekt)

10.05 The Times Merseyside-baserade journalist Tony Barrett meddelar att det ryktas om att Chelsea kommer göra ett sent försök att värva Evertons Marouane Fellaini. (The Times)

09.53 KLART Odense lånar svenske mittfältaren David Löfquist från Parma året ut. Den danska klubben har också en köpoption. "Jag är väldigt glad över den här lösningen med en av Nordens bästa klubbar", säger Löfquist i ett pressmeddelande.

09.40 Christopher Samba har enligt Sky Sports News genomgått läkarundersökning hos Queens Park Rangers. Den 28-årige backen från Anzji Machatsjkala kan blir aktuell för spel redan i helgen. (Sky Sports News)

09.37 SvenskaFans.com frågar: "Tror du på några värvningar i dag?". Oscar Karlström (Chelsea på SvenskaFans) svarar: "Nej, jag tror inte att Chelsea värvar någon i dag. Däremot hoppas jag av hela mitt hjärta att Rafael Benitez får sparken så snart som möjligt, gärna redan i dag".

09.33 Tidigare i morse rapporterades Danny Graham på väg till Sunderland för läkarundersökning (se 08.18). Kanske stannar han lite tidigare. För Sky Sports rapporterar att regionrivalen Middlesborough nu har en överenskommelse med Swansea. (Sky Sports)

09.27 Som SvenskaFans.com berättade om i går uppges Bursaspor ha tagit kontakt med Sven-Göran Eriksson om tränarposten i klubben. Rapporter förekommer även i dag om att ännu en kontakt ska tas. (Magazin Sel)

09.20 Manchester City ska ha erbjudit sex miljoner euro för brasilianske backe Marquinhos, 18, men Roma har tackat nej. (La Gazzetta dello Sport)

09.12 Stoke City, Reading och Wigan är alla ute efter att försöka värva Newcastles högerback Danny Simpson. (The Independedent – längst ner)

08.58 Bundesligajumbon Greuther Fürth tar upp kampen mot nedflyttning med två värvningar: Florian Trinks (Werder Bremen) är klar och Jozef Vargas (Debrecen) är en läkarundersökning från att bli nyförvärv. (Kicker)

08.47 Målvakten Maarten Stekelenburg är nära en flytt till Fulham, uppger De Telegraaf på morgonen. Förhandlingar pågår med Roma om ett lån med möjlig köpoption. (De Telegraaf)

08.39 Daily Mirror uppger att Aston Villa är intresserade av att ta in Kenwyne Jones från Stoke City. (Aston Villa på SvenskaFans)

08.31 Liam Brady lämnar efter säsongen posten som huvudansvarig för Arsenals ungdomsakademi. Hetaste namn som ersättare är en annan legendar i klubben: Dennis Bergkamp. (Guardian)

08.25 Newcastle uppges vilja ha ytterligare en fransman, med det vinnande namnet William Vainquer. Den 26-årige mittfältaren från Standard Liège värderas till tre milj pund. (The Sun)

08.18 Danny Graham, 26, kommer under morgonen att genomgå en läkarundersökning hos Sunderland, innan övergången från Swansea för 5,5 miljoner pund görs klar. (Daily Mail)

08.06 Tottenham är intresserat av Lyons anfallare Lisandro Lopez. Klubben ska i måndagskväll ha kommit med ett lånerbjudande för 29-åringen. Liksom i Juventus fall ska Lyon ha nobbat. (L’Equipe)

08.01 Wigan uppges överens med Spartak Moskva om en övergång för Aidan McGeeady värd fem milj pund. Den 26-årige yttern väntas till England i dag. (Daily Mirror)

07.55 Chris Samba går inte lottlös när han i dag förväntas bli klar för Queens PR, efter att ha stuckit från Anzji Machatsjkala. Enligt flera tidningar får den 28-årige backen 100 000 pund/vecka i lön. QPR betalar också Anzji 12,5 milj pund. (Daily Mirror)

07.49 Marcus Berg är överens med Real Sociedad om en flytt, men det är inte svenskens klubb Hamburger SV, uppger Aftonbladet. Anfallaren uppges nu bli kvar. (Aftonbladet)

07.44 Everton har inlett diskussioner med Sevilla om en övergång för Álvaro Negredo, uppger BBC. Samtalen fortsätter under förmiddagen. Den spanska klubben värderar den 27-årige anfallaren till 10 milj pund. (BBC)

07.41 Emres comeback i Fenerbahçe hänger på Atlético Madrids tränare Diego Simeones beslut i dag, skriver AS. Parterna är i övrigt överens. (AS)

07.35 Harry Redknapp vill värva tre mittfältare till Queens PR från sin förre klubb Tottenham i dag: Jermaine Jenas (29), David Bentley (28) och Andros Townsend (21). (The Independent)

07.34 Zlatan Ibrahimovic får en ny klubbkamrat i dag. I alla fall om man får tro Le Parisien, som uppger att Paris SG väntas göra en sista-minuten-värvning. Tidningen kastar upp tre möjliga namn: Daniele De Rossi (Roma), Marek Hamsik (Napoli) eller David Beckham. (Le Parisien)
 
07.32 Gårdagskvällens stora uppgift var att Sjachtar Dontesk ska ha nobbat ett bud på 30 milj euro, årets högsta, från Anzji Machatsjkala för Willian. Läs allt om gårdagens uppgifter här.
 
07.30 Så är vi där. En dag kvar. SvenskaFans.com följer den minut-för-minut till efter midnatt. Happy Deadline Day everyone!

SvenskaFans.com2013-01-31 01:00:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen