Silly Season-bloggen: Vargas officiellt klar för Napoli – Bolton öppnar samtal med Chelsea

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING 17:15

Vargas officiellt klar för Napoli

Det såg ut att vara klart redan för några dagar sedan men sedan la det sig en tyst under ett par dagar och det ryktades om andra klubbar så som Inter. Men nu är övergången till Napoli för Eduardo Vargas helt officiell. Napoli köper loss anfallaren för 11 miljoner euro. Enligt Napolis sportchef Riccardo Bigon bör inte fansen förväntade sig fler värvningar under fönstret.
[Vargas OFFICIELLT klar!]

På SvenskaFans:


Mikael Ishak klar för FC Köln
Assyriskas talang Mikael Ishak som är född 1993 väljer att lämna för spel i utlandet och tyska FC Köln. Spännande och modigt val att unge Ishak då många unga som väljer att flytta till Tyskland får sig en riktigt tuff väg. Det blir intressant att se om vi får se anfallaren i Bundesliga om ett par år eller om han är tillbaka i Superettan. Kan gå lite hur som helst.
[Assyriskas Silly Season]

Legendar tar över Atletico de Madrid
Diego Simone tar över Atletico. 41-åringen kommer göra sin första match vid rodret mot Malaga den 8 januari. Det låg i luften att tränaren Gregorio Manzano skulle få lämna Atletico och man väntade egentligen bara på den rätta ersättaren. När en före detta spelare med legendstatus tar över samma klubb som tränaren brukar det oftast ge en väldigt lång smekmånad, är det kanske det Atletico behöver?
[Simone tar över Atletico]

Övrig media:

Gary Cahills flytt ser allt mer trolig ut
André Villas-Boas har redan gått ut och bekräftat intresse för Gary Cahill och nu bekräftar även Boltons manager Owen Coyle att en förhandling har inletts kring försvaren. Det mesta tyder på att det blir klart tidigt i januari då Bolton och Chelsea haft ett bra samarbete tidigare då Chelsea har lånat ut spelare som Gael Kakuta och Daniel Sturridge till Bolton. En bra relation mellan klubbarna borde snabba på förhandlingen.
[Goal.com]

PSG köper Hulk?
Efter att köpet av Tevez verkar ha gått i stöpet så väljer nu PSG att rikta blickarna mot Portos anfallsstjärna Hulk. Paris ska vara i behov av ett anfallsförvärv i januari och Hulk bör vara en realistisk övergång för den nyrika fransklubben. Det är svårt att veta vilken rykten man ska tro på angående PSG numera. De har ju blivit ett litet Man City-syndrom då alla spelare med höga prislappar ryktas till PSG bara för att de har pengarna. Men detta rykte är ändå något som undertecknad kan se utvecklas till något konkret.
[Goal.com]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 11:00

Isaksson till Grekland?
Enligt Sportbladet ska Andreas Isaksson vara nära en flytt till Olympiakos och Grekland. Isakssons höga lön gör att klubben gärna säljer direkt i januari istället för att vänta tills han blir bosman till sommaren. Ett stort beslut för Isaksson som skulle kunna ha is i magen och vänta, eventuellt göra ett bra EM, sedan ha väldigt många klubbar att välja emellan som bosmanspelare.
[Sportbladet]

På SvenskaFans:


Aubameyang köps loss av St Etienne
Den inlånade anfallaren Pierre-Emerick Aubameyang har spenderat höst i St Etienne och gjort det bra, även också uttryckt en önskan om att få bli kvar i klubben och köpas loss från Milan. Något Milan uppenbarligen inte hade något emot då man förhandlat fram ett avtal och Aubameyang har skrivit på för 4,5 år med St Etienne.
[Aubameyang köps av ASSE]

Övrig Media:


Landgren väljer Fredrikstad
Ur svensk synpunkt har Landgren varit en av de intressantaste bosmanspelarna under vintern. Nu har dock högerbacken valt att stanna i Norge och Fredrikstad, dit han varit utlånad, och skriva ett avtal på tre år med klubben. - Jag har hittat mig själv igen, kommit tillbaka och presterat på en hög nivå. Jag spelar dessutom högerback nu och ska försöka göra mig ett namn på den positionen, säger Landgren.
[Fotbollskanalen]

Zenit värvar hem Arshavin?
För ett par år sedan så var ryssen Arshavin en av världens mest eftertraktade spelare efter ett extremt lyckad EM 08. Men under de senaste året har Arshavin visat tecken på ålderskrämpor och ser bara sämre och sämre ut för varje dag som går. Nu erkänner Zenit att man har intresse för att köpa tillbaka honom. – Vi är alltid intresserade av Arshavin, säger Igor Korneev till Sovietsky Sports.
[Mirror]

Sunderland väljer Zamora?

En sak som är väldigt säker inför transferfönstret är att Sunderland kommer köpa en anfallare. Där kommer Martin O’Neil att gå in och investera tungt på en gång. Nu sägs det att man har besämt sig för att lägga ett bud på £8M på Bobby Zamora. Om en sån affär inte går igenom så är Nikica Jelavic och Papiss Cisse högt upp på önskelistan också. 
[Mirror]

Robin Fredriksson2011-12-23 17:15:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen