Silly Season-bloggen: Ung Svensk till Benfica - Chanko till Bajen?

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING 16:45

Svensk på väg till Benfica

17-åringen Victor Nilsson Lindelöf är på väg till Benfica. Det bekrätar Västerås på sin hemsida idag. – Det är en dröm som går i uppfyllelse, det var en chans som inte gick att säga nej till, allt har skötts professionellt och jag fick ett bra intryck, säger Victor.
[SkySports]

På SvenskaFans:

Kennedy lämnar Djurgården inom kort?

Igår meddelande Djurgårdens manager Magnus Pehrsson att Kennedy inte deltog i träningen, utan tränar på egen hand för att han ligger i förhandling med en annan klubb just nu.
[Djurgårdens Silly Season]

Lolo Chanko öppnar för Bajen

Syrianska ska vara förstaalternativet för Lolo, och kanske använder han bara Bajen som förhandlingstaktik för att få ett bättre erbjudande från Syrianska. Men han säger sig lockas av Hammarby. – Jag har följt Hammarby de senaste åren och lidit med dem. Det skulle vara en häftig grej att vara en av dem som spelade upp dem i allsvenskan igen, säger Louay Chanko till FotbollDirekt.se.
[Hammarbys Silly Season]

Övrig media:

Eto’o hävdar att Anzhi kan värva Messi
Visst tror väl de allra flest att Messi har många år kvar på toppen i Barcelona. Men Eto hävdar att många stora fotbollsnamn ringer honom och frågar om livet i Ryssland. Han hävdar även att klubben skulle vara kapabel till att värva Messi. – Varför inte Messi? Här är ingenting omöjligt, säger Eto till francefootball
[Goal.com]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 09:00

Michael Ballack till MLS?

Det är svårt att tro att den tidigare så dominanta tyska mittfältaren ej längre kan ta en plats i Bayer Leverkusen. Men så är fallet. Ballack sitter också på ett utgående kontrakt och det finns intresse från väldigt många håll enligt hans representanter. Enligt agenten så har en pensionering inte ens varit på tal och Ballack vill spela minst två säsonger till. Det ska främst finnas intresse från England, Asien och mellanöstern. Men Ballack själv ska tydligen föredra en klubb i USA.
[Goal.com]

På SvenskaFans:

Gefle värvar dubbelt

Den lilla klubben från Gävle värvar som vanligt med ytterst små medel men håller väl sig som vanligt kvar i Allsvenskan ändå. Pelle Olsson har ett bra öga för spelare i lägre divisioner. Nu har man landat Johan Svantesson, en 19-årig anfallare som spelat i division fyra (!). Samt mittbacken Linus Malmborg som kommer ifrån Vasalund.
[Silly Season - Gefle]

Sam Hutchinson är tillbaka
Här har vi en solskenshistoria utöver det vanliga. Chelseas före detta lovande ytterback Sam Hutchinson tvingades sluta med fotbollen i augusti 2010 på grund av en allvarlig knäskada och läkarna satte helt enkelt stopp för hans karriär. Innan detta så ansåg José Mourinho att Hutchinson var John Terrys framtida ersättare. Men nu, ett år senare så är Hutchinson tillbaka och känner sig frisk och har belönats med ett kontrakt med Chelsea.
[Sam Hutchinson is back in business]

Övriga media:

Josip Ilicic på väg till Chelsea?
Palermos mittfältare Josip Ilicic har stort intresse från Premier League-klubben Chelsea. Det hävdar i alla fall hans agent. – Jag vet att det finns intresse från Inter, Juventus och Chelsea. Josip förlängde nyligen till 2016 men det finns en utköpsklausul i kontraktet, som jag dock inte får avslöja hur mycket den ligger på, säger agenten Amir Ruznic till fcinter1908.it
[SkySports]

Ivica Olic lämnar Bayern?
Formen hos många andra spelare i Bayern som framför allt Mario Gomez har lämnat Olic utanför laget. En roll som 32-åringen nu tröttnat på och enligt hans agent finns det intresse från Villarreal, Wolfsburg och flertalet italienska klubbar. – Han har uttryckt en önskan om att spela, men aldrig sagt att han vill lämna Bayern, säger hans agent Gordon Stipic till goal.com
[Goal.com]

Robin Fredriksson2011-12-02 16:45:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen