Silly Season-bloggen: Duo lämnar Elfsborg - Maxi Lopez nära Milan

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING 20:00

Reyes till Galatasaray

José Anontio Reyes som en gång i tiden spelade i Arsenal, och sköt sedan Real Madrid till La Liga-titeln har på senare år befunnit sig i Atletico, därifrån har han varit ulånad till Benfica. Nu verkar det som att Reyes flyttar vidare och nästa anhalt blir Turkiet och Galatasaray. Det bekräftar Galatasarays president.
[Reyes mycket nära Galatasaray]

På SvenskaFans:


Sebastian Andersson mycket nära Kalmar FF
Ängelholms succeánfallare gick redan för några veckor sedan ut och sa att han hade bestämt sig för att flytta till Kalmar. Många trodde att en övergång med Djurgården låg mycket nära men så blev det inte. Nu skriver barometern att Kalmar FF och Ängelholm är överens om en transfersumma.
[Kalmars Silly Season]

Daniel Nordmark och Elmin Kurbegovic lämnar Elfsborg
Både Nordmark och Kurbegovic har blivit åsidosatta i Elfsborg på grund av stenhård och oväntad konkurrens från spelare som Oskar Hiljemark. Nordmark spelade därför färre matcher än på många år och gick ut i media med kritik mot tränare Haglund. Kurbegovic har plågats mycket av skador. Nu lämnar duon på bosman.
[Elfsborgs Silly Season]

Övriga media:

Maxi Lopez till Milan
Catania bekräftar nu att man har kommit överens med Milan om en övergång för Maxi Lopez. – Vi har nått en överenskommelse med Milan, det enda som återstår är att slutföra övergången, säger Catanias Pietro Lo Monaco.
Galliani har ju tidigare sagt att man letade efter en ersättare till Cassono. Vad som sker med övergången för Carlos Tevez återstår att se. Eller om Milan blåser av värvningen av Lopez om man får igenom en övergång med Tevez?
[Goal.com]

Arsenal vill låna Gourcuff
Han sågs som den nya Zidane får några år sedan när han gjorde supersuccé i Bordeaux. Dock valde mittfältaren en flytt i sidled kan man tycka, till Lyon. Där han stagnerat rejält och nya tränaren Remi Garde förespråkar ett 4-4-2 system och där passar inte Gourcuff in, utan en spelare som Kim Källström går före. Men enligt goal.com ska Wenger fortfarande vara intresserad av Gourcuff och vill låna mittfätlaren i januari månad.
[Goal.com]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 10:20

På SvenskaFans

Erdin Demir nära Brann
Djurgårdens IF ser ut att gå miste om ytterligare ett namn som ligger högst upp på önskelistan. Erdin Demir ska vara på väg till den andra intresserade klubben, det vill säga Brann i Norge. Djurgården och TFF verkar inte ha kunnat komma överens om en prislapp för U21-talangen.
[Trelleborgs Silly Season]

Ante Björkebaum hos DIF
Djurgårdens IF går just nu miste om många spelare. Inbjuden till provspel just nu är Sirius anfallare Ante Björkebaum som gjort 14 mål under säsongen i division 1. Djurgårdens tränare Magnus Pehrsson sa under medlemsmötet igår kväll (5/12) att två centrala anfallare ska in. Vi får se om Björkebaum tar en av dessa två platser.
[Djurgårdens Silly Season]

Övrig media


Milan har fått tillåtelse att prata med Tevez
Manchester City har givit Milan tillåtelse att börja för en dialog med den argentinske anfallaren. Det bekräftar en av männen i Milan, Adriano Galliani. – Tevez är en City-spelare, den engelska klubben har gett oss tillåtelse att prata med hans representanter, säger Galliani till Gazzetan. Enligt SkySports så sågs Galiani tillsammans med Tevez agent nyligen.
[Goal.com]

Liverpools huvudtarget under januari är Junior Hoilett?
Den välinitierade fansajten Kopsource med flera trovärdiga källor i klubben går nu ut med att Hoilett är ett av Liverpools största önskemål i januari. Kanadensaren har bara sju månader kvar på sitt kontrakt och kan ses som en ett riktigt fynd då Blackburn kommer tvingas sälja den vindsnabbe yttern i redan i januari.
[Kopsource]

Robin Fredriksson2011-12-06 20:00:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen