Silly Season-bloggen: Drogba lämnar Chelsea – Lennartsson till Elfsborg

Didier Drogba lämnar Chelsea efter säsongen
Allt tyder nu på att Didier Drogba lämnar Chelsea efter säsongen. Hans agent har gått ut i alla medier för att annonsera att hans spelare nu finns tillgänglig efter säsongen då hans kontrakt går ut. Agenten bekräftar även att Milan kom med ett lånebud på anfallaren nyligen men att de nobbades direkt. Milan kom med ett lånebud med köpoption, men jag sa nej direkt. Erbjudandet intresserade inte oss. Han kommer att gå dit det erbjuds mest pengar. Det kan bli USA, Qatar, Ryssland eller någonstans i Asien, meddelar agenten.
[Drogba lämnar Chelsea]

På SvenskaFans:

Jörgen Lennartsson till Elfsborg

Ett tränarnamn det spekulerats väldigt länge om till Elfsborg är den före detta U-21 tränaren Jörgen Lennartsson. Många trodde att det skulle ske efter säsongen 2010, men Lennartsson valde att gå till Stabaek i augusti 2010. Det var dock inget snack om vilken tränare Elfsborg ville ha, förra gången intervjuades 14 tränare. Nu ville man bara ha Lennartsson. – Jag ser tränarjobbet i Elfsborg som ett utav det absolut mest spännande och intressanta tränarjobben som är i Skandinavien, sa Jörgen Lennartsson på presskonferensen.
[Lennartsson till Elfsborg]

Peter Samuelsson till ÖSK
Det har spekulerats en hel del kring Degerfors skyttekung Peter Samuelsson. Med 32 mål på två säsonger i Superettan var förstås 30-åring eftertraktad på marknaden. Peter Samuelsson är en stor kraftfull targetplayer som är som allra starkast inne i boxen och är förstås väldigt farligt i luftrummet.
[Peter Samuelsson klar för Örebro]

Övrig media:

Nicolas Anelka till Spurs?
SkySports har i dagarna gått ut med ryktet att Nicolas Anelka kan vara på väg till Spurs som har det tunnt på anfallssidan. Harry hymlade inte om att han tycker att Anelka är en bra spelare och att han aldrig skulle kunna säga aldrig kring en eventuell värvning av den rutinerade anfallaren som Chelsea med stor säkerhet kommer försöka göra sig av med när fönstret öppnar.
[SkySports.com]

Milan intresserade av Tevez – men endast på lån
Att Tevez inte vill vara kvar i City kan ingen fotbollsintresserad människa undgått. Frågan är dock bara vart han ska spela? Det är inte särskilt många klubbar som har råd med en Tevez, både hans lön och lösa ut honom från City. Milan och vice-presidenten Adriano Galliani pratar dock öppet om att man är intresserade. – Vem det än blir som kommer till Milan så blir det garanterat på lån med option för en förlängning, om det blir Tevez får vi se. Hade inte Cassano-situationen uppstått hade vi förmodligen inte agerat alls, säger Galliani till Gazzetta dello Sport.
[Goal.com]

Robin Fredriksson2011-11-27 15:00:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen