Silly Season-bloggen: Raul Albiol till Juventus på lån och Krasic lämnar?

KVÄLLENS UPPDATERING 20:45

Tevez hamnar inte Milan?

Brian Marwood från Manchester Citys ledning har öppet kritiserat Milans sätt att förhandla och nu verkar City allt mer sugna på att släppa anfallaren till en annan klubb. Det mesta tyder på det. Milan vill ha honom gratis på lån men det finns ett par andra klubbar som är villig att betala för honom direkt. – Milan gav oss ett låneerbjudane, som vi tackade nej till. Uppenbarligen så har de valt att förhandla via media, vilket är något vi inte tänker göra, säger Marwood och varnar samtidigt Milan för att dröja för länge med ett riktigt bud på Tevez, då det finns andra intresserade klubbar.
[Goal.com]

På SvenskaFans:


Ross Barkley kvar i Everton
Storklubbarna har stått i kö för att få värva Evertons guldklimp Ross Barkley. Framför allt ska Manchester United varit intresserade och det spekulerades redan efter några matcher om enorma priser för mittfältaren som är född i december 1993. Nu har dock den unga jättetalangen valt att förlänga sitt kontrakt med Everton till 2016. Det betyder givetvis inte att han stannar tills dess men nu lär Everton i alla fall få rejält med betalt den dagen Barkley väljer att lämna.
[Barkley stannar till 2016!]

Reyes klar för Sevilla?
José Antonio Reyes ryktas vara trött på sin situation i Atletico och tidigare på bloggen har vi skrivit om intresse från Galatasaray. Nu sägs det dock att hans moderklubb Sevilla ska vara intresserade av att köpa tillbaka mittfältaren för cirka 3,5 miljoner euro. Hur detta tas emot av Sevillas fans blir intressant att se då Reyes inte direkt är älskad i klubben han spelade i som ung.
[ "Reyes klar för Sevilla" ]

Övrig media:


Raul Albiol på lån till Juventus?
Att Juventus jagar en mittback är tydligt. Enligt ryktena har man tidigare lagt bud på Alex och David Luiz från Chelsea. Nu vänder bianconeri blickarna mot Raul Albiol i Real Madrid som man nu vill knyta till sig på lån. Sedan Ramos flyttats in som mittback finns det ej längre plats för honom i Reals startelva, och en omvänd situation i Juventus där Chiellini har flyttats ut som vänsterback öppnar för en ankomst för Raul Albiol.
[Goal.com]

Men Krasic ser ut att lämna Juve
Den vindsnabbe serben Milos Krasic gjorde succé i Juventus efter sin ankomst ifjol, sedan har det gått tyngre och tyngre och nu är han på väg bort från klubben. Vilket hans agent bekräftar. – Jag tror han lämnar Juventus i slutet på transferfönstret. Juventus kommer föredra att sälja honom utomlands. Det finns mycket inresse men inga långt gågna förhandlingar, säger hans agent Vlado Corozan till tuttomercatoweb.
[SkySports]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 10:30

AVB: Fernando Torres är inte till salu – till något pris!
De senaste dagarnas hetaste transferstory har helt klart varit Chelsea-floppen Fernando Torres vara eller inte vara i Chelsea efter vintern transferfönstret. Ryktena sa att Chelsea var villiga att släppa anfallaren för £20M. På en presskonferens igår dementerade Andre Villas-Boas detta bestämt. – Fernando Torres är inte till salu, till något pris, varken nu eller i sommar, med all säkerhet, säger AVB.  Vi har ju tidigare sett tränaren dementera transferrykten för att senare samma kväll stå på samma plats och hålla en ny presskonferens. Men den här gången så tror faktiskt undertecknad på tränaren. Anelka är såld till Shanghai, Drogba kommer lämna på afrikanska mästerskapen. Chelsea står endast med Lukaku och Torres i januari, nu när Sturridge verkar växt in i rollen ute till höger.
[Fernando Torres är inte till salu]

På SvenskaFans:

Landon Donovan till Everton
I det tunga Everton-mörkret på den blåa sidan av Stanley Park så kom det idag ett ljus. Landon Donovan återvänder till Everton på lån från och med en 4 januari. Målskyttet har gått enormt trögt för Everton och Moyes är med största sannolikhet överlycklig över att ha lyckats låna till sig Donovan. – Möjligheten att få återvända till Everton och få spela för en sådan välrespekterad klubb och en manager som jag håller väldigt högt var något som gjorde det omöjligt att tacka nej till.
[Landon Donovan återvänder!]

Öster värvar meriterat
Andreas Wihlborg med närmare 70 allsvenska matcher och ett antal U21-landskamper lämnar nu alltså Trelleborg för att gå till Öster. Man försökte tydligen redan värva Wihlborg i somras men då gick affären i stöpet. - En mycket bra spelare som är snabb och bra med bollen. Är användbar på båda kanterna samt har även spelat ytterback. Trots sin ungdom är det en erfaren spelare, säger tränaren Roar Hansen.
[Ännu en spelare klar för Öster]

Övrig media:

Juventus intresserade av Valencia
Manchester Uniteds snabbe yttermittfältaren Antonio Valencia har enligt ryktena lockat till sig intresse från Serie A-jätten Juventus. Men nu har hans agent ut och dementerar detta. – Jag är medvetet om ryktena om Juventus, men han är väldigt lycklig i Manchester och skulle ha mycket svårt att lämna. Han skrev nyligen ett nytt kontrakt som sträcker sig över fyra säsonger och hans familj mår bra i England, säger Diego Herrara Larrea.
[Mirror]


Newcastle vill ha Tomkins
Alan Pardew och hans Newcastle ville ha James Tomkins redan i somras och har jagat honom hela hösten. Intresset lär inte direkt ha avtagit efter allvarliga skador i mittförsvaret där både Coloccini och Taylor numera är skadade. Taylor blir dessutom borta året ut. Men West Hams manager Sam Allardyce är inte intresserad av att släppa sin mittback. – Vi har ingen avsikt att sälja James Tomkins, det skulle vara som att begå självmord att sälja honom just nu, säger Allardyce. Tidigare i veckan lade Pardew ett bud på £2.5M som West Ham nobbade.
[Mirror]

Robin Fredriksson2011-12-16 20:45:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen