Silly Season-bloggen: Rodwell på väg till Chelsea – Milan vänder blickarna mot Torres?

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING 19:15

AC Milan vänder blickarna mot Torres?

Manchester City vägrar att låna ut Carlos Tevez och Milan har inte råd att köpa loss honom. Det har nu gjort att Milan vänder blickarna mot Chelsea-floppen Fernando Torres. Detta enligt Gazzettan. Villas-Boas har dock meddelat att man inte kommer göra sig av med Torres, till något pris. Och dumt vore det med tanke på att Drogba drar på afrikanska mästerskapen, Anelka är såld och Sturridge passar bättre ute till höger. De lämnar bara Torres och Lukaku kvar.
[Goal.com]

På SvenskaFans:

Rönneklev lämnar Peking
Viktor Rönneklev lämnar nu IFK Norrköping för att gå till Jönköping Södra. ”Rönne” har spelat i Norrköping sedan 2004 och varit klubbent trogen oavsett om man spelat i Superettan eller i Allsvenskan, men nu väljer man alltså att gå skilda vägar och 29-åringen går till Jönköping Södra.
[Norrköpings Silly Season]

Lukas Hradecky aktuell för DIF på nytt
Djurgårdens IF var ute efter den finske landslagsmålvakten Lukas Hradecky när det ryktades att Dembo skulle lämna klubben. Dembo blev dock kvar säsongen ut och efter det valde man att rikta in sig på Kristoffer Nordfeldt. Nu har dock de förhandlingarna gått i stöpet och man har återigen riktat fokus mot Hradecky enligt Expressen.
[Djurgårdens Silly Season]

Övrig media:

Flytt för Rodwell är aktuell
Everton-talangen Jack Rodwell kan vara på väg att lämna klubben. Enligt goal.com så har Everton nu bestämt sig för att överväga budet på £20M och låta Rodwell lämna klubben om han vill. Att Rodwell finns tillgänglig har dock väckt intresset hos Manchester City, Tottenham och Manchster United, som många trodde att Rodwell skulle hamna i för några år sedan. Evertons ekonomiska situation tvingar dessvärre klubben att sälja om ett stort bud skulle komma in.
[Goal.com]

Jakten på Eden Hazard
Europas mest jagade spelare Eden Hazard är förstås aktuell för en flytt så fort fönstret öppnar, även fast man sagt att han ska stanna åtminstone året ut. Hypertalangen värderas kring strax under en halv miljard och Arsenal, Chelsea, Liverpool och Manchester United ska leda jakten från England enligt The Evening Standard. Räkna dock med minst lika många klubbar från Spanien och Italien. Där Milan och Real Madrid också ska ligga bra till. 20-åringen kommer fatta ett stort beslut när han väljer mellan de 10-15 största klubbarna i världen.
[Goal.com]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 10:00

Chelsea vill ha Gary Cahill
Den eftertraktade mittbacken har varit jagad i nästan ett år, prislappen på £20M har dock sjunkit drastiskt till £7M. Då Cahills kontrakt går ut i sommar. Både Tottenham och Chelsea sägs vara intresserade men nu ska Chelsea redan vara överens med Bolton och Cahill enligt engelsk media. Med tanke på att Alex ska lämna, David Luiz har väldigt tveksam form och John Terry får nog räkna med en stor avstängning så är Chelsea verkligen i behov av en mittback.
[Mirror]

På SvenskaFans:

Gaitan inte på väg till Manchester United
Nästan alla brittiska medier var överens om att dealen var klar mellan de engelska giganterna och Benfica. Gaitans agent gick till och med ut och sa att Manchester United förhandlade med Benfica. Det kommer nu United ut själva och dementerar, man hävdar att det inte ska finnas något intresse alls.
[Ingen sanning i Gaitan-ryktet]

Aktivitet i Torino
Serie B-klubben Torino kämpar frenetiskt med att nå en plats i Serie A nästa år. Nu går man också hårt ut på transfermarknaden. Huvudmålet ska vara en ytter och Marco Marchionni från Fiorentina. Men man har även visat intresse för Panathinaikos ytter Sebastian Leto.
[Torinos meracato]

Övrig media:

”Beckham är inte klar för PSG”
Igår kväll publicerade L’Equipe en artikel som hävdade att allt var klart mellan Paris och Beckham. Även Beckhams påstådda lön på €800.000 i månaden läckte ut men idag går en talesman ut från Beckhams representanter ut och säger att inget avtal är klart. – Vi har inte kommit överens med någon klubb än, David håller just nu på att tänka över sina alternativ, säger talesmannen till goal.com
[Goal.com]

Newcastle vänder blickarna mot Ridgewell?
Man jagade länge James Tomkins från West Ham men fick bara nobben. Nu vänder man sig till bästa försvaren i den andra klubben som åkte ur, Birmingham och Liam Ridgewell. Försvaren själv ska inte vilja spela Championship och har lämnat in en transfer request och är också jagad av QPR, Stoke och West Bromwich.
[Mirror]

Robin Fredriksson2011-12-21 19:15:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen