Silly Season-bloggen: Rasmus Elm inte klar för Manchester United – Stjärnflykt ifrån Tyskland?

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING 18:00

Rasmus Elm är inte klar för Manchester United

Den kanske hetaste transferstoryn i dagarna i Sverige har varit Manchester Uniteds påstådda intresse för svensken Rasmus Elm. Att det verkar finnas intresse från storklubben för Rasmus verkar stämma men nu har hans agent Patrick Mörk gått ut och meddelat att Rasmus varken är klar för Tottenham, Arsenal eller Manchester United.
[Mirror]

På SvenskaFans:

Marcus Sandberg till Ljungskile?

Den tilltänkta förstamålvakten inför säsongen Marcus Sandberg visade sig bli en riktigt flopp för Göteborg i år och efter halva säsongen blev han rättmättigt petad av Erik Dahlin. Nu vill Göteborg göra sig av med målvakten och Ljungskile bekräftar att de har intresse för några spelare i IFK Göteborg.
[Sandberg aktuell för Ljungskile]

Pardew vill ha in en försvarare i januari
Newcastle har blivit rejält skadeskjutet i försvaret under säsongen och har därför tappat efter sin succéartade inledning. Nu ryktas det främst om Lyons vänsterback Aly Cissokho, Ajax mittback Jan Vertonghen men kanske främst West Hams mittback James Tomkins som man redan bekräftat att man lagt bud på.
[Newcastle jagar försvarare]

Övrig media:

Berbatov återvänder till Leverkusen?
Manchester Uniteds anfallare Dimitar Berbatov har de senaste dagarna sagts vara aktuell för en återkomst till Bayer Leverkusen. Nu har Berbatovs agent gått ut och meddelat att Leverkusens intresse är mer än ett vanligt rykte. Leverkusen har dock meddelat att man har haft kontakt med United, men att det inte finns något konkret och att Manchester United vill förlänga hans kontrakt.
[Mirror]

Stjärnflykt från Tyskland i januari

Det finns massvis med bra spelare i Tyskland som det finns intresse för. Målvakten Rene Adler lär med stor säkerhet lämna och sägs ha intresse från Hamburg och Schalke. Ballack lär lämna till någon välbetald liga. Lucas Barrios får inte speltid och har deklarerat att han vill lämna. Jefferson Farfan har utgående kontrakt och ska ha intresse från Inter. Supertalangen Mario Götze har såklart intresse från halva Europa. Mats Hummels jagas av flera storklubbar i Europa. Ivica Olic har också deklarerat en önskan att flytta. Lukas Podolski har intresse från utlandet och även Marco Reus.
[Goal.com]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 09:00

PSG lanserar jättebud på Alexandre Pato?
Dagens hetaste transferstory involverar Milans brasse Alexandre Pato och hans eventuella flytt till den franska storklubben PSG. Den nyrika klubben sägs vara villiga att betala närmare 450 miljoner kronor för stjärnan. Ryktet har uppstått sedan Ancelotti sägs vara deras nya tränare, då har flera av hans före detta spelare ryktats till klubben. PSGs sportchef Leonardo har ju också ett långt förflutet i Milan och tog honom till Europa från början.
[Pato ryktas till PSG]

På SvenskaFans:


Frank Malouda lämnar Chelsea i januari?
Malouda är en av de äldre spelarna i Chelsea som har åsidosatts av nya tränare André Villas-Boas i hans generationsväxling. En flytt är höst aktuell för fransmannen som dock har avfärdat intresset från ryska Anzhi. - Jag får inte tillräckligt med speltid. Den (speltiden) är för begränsad jämfört med mina ambitioner. Jag kan inte vara nöjd med det. Om det är nödvändigt, så kommer jag att lämna, säger Malouda.
[Malouda kan lämna Chelsea]

Chelsea bekräftar intresse för Cahill
Affären mellan Gary Cahill och Chelsea ser allt mer trolig ut. Vi har skrivit om intresset flera gånger förut, senaste efter att Owen Coyla bekräftade förhandlingar med Chelsea. Nu har även Chelsea bekräftat att förhandlingar pågår. - Mittförsvaret är vår huvudsakliga prioritet och vi försöker att få fram en lösning så fort som möjligt. Vi har haft inledande förhandlingar med Bolton, men det betyder inte att han är den enda spelaren vi tittar på., säger AVB.
[AVB bekräftar förhandlingar nummer ett]

Övrig media:

Eden Hazard till Manchester City?
Ska det bli City som fiskar upp en av världens mest eftertraktade talanger? De har i alla fall de finansiella musklerna. Därför är det kanske inte så konstigt att ryktet uppstår. Nu har dock Hazards agent gått ut med att det väntas komma in ett bud från City på €30M. – Det är mycket snack om ett bud från City på €30M. Hans framtid lär i alla fall vara hos en europeisk storklubb som Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester City, AC Milan, Inter eller Juventus, säger agenten.
[Goal.com]

Blackburn värvar från Fulham
När Blackburns indiska ägare tog över klubben pratade man om att man var villiga att betala allt som krävs för att få världens bästa spelare. Det har vi inte sett mycket av. Nu verkar det som att man i alla fall har gett Steve Kean grönt ljus att använda £2M på att värva Fulhams utfryste anfallare Andy Johnson. 30-åringen ser därmed ut att bli januaris första övergång.
[Mirror]

Robin Fredriksson2011-12-28 18:10:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen