Silly Season-bloggen: Gaitan på väg till United – Simon Thern har besökt Djurgården

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING 19:35

Man United på väg att göra storvärvning

Benficas playmaker Nicolas Gaitan sägs vara på väg till United för svindlade £29M. 23-åringen har varit väldigt framgångsrik i den portugisiska ligan och har därför fått Manchester Uniteds ögon på sig. Gaitans agent säger nu att det har förhandlats mellan klubbarna. – Vi har inte pratat med United men det har påbörjats förhandlingar mellan klubbarna, säger agenten Jose Irribaran till Antena.
[SkySports]

På SvenskaFans:

Svensk doldis till Wolfsburg?
Den förre detta blåvitt-talangen Iba Ramic som spelat för Trollhättan i Sverige har varit på provspel hos Wolfsburg U-19 lag och är aktuell för en flytt. - Enligt tränaren gick det jättebra och han var nöjd med min insats, vilket jag också var. Vi hade ett samtal efter att jag provtränat klart, där han hade sagt att de skall höra med IFK Göteborg, min gamla klubb, och sedan höra av sig till mig. Men han sade att det mycket positivt, säger Iba till fotbolltransfers.com
[Tidigare Blåvitt-talang aktuell för Wolfsburg]

Spalletti ska locka Jovetic till Ryssland
Zenits manager Spalletti var på besök i Florens för att studera Stevan Jovetic närmare. Enligt italienska medier ska nu Spalletti rikta fokus på att övertala anfallaren om att flytta till Ryssland och Zenit St. Petersburg. Zenits medverkan i Champions League kan nog få Jovetic att tänka efter på allvar.
[Zenits Silly Season]

Övrig media:

Nilmar till Roma?
AS Romas skyttekung skulle bli Bojan Krkic. Det har inte gått som man hoppats. Nu vänder man då blickarna mot Nilmar i Villarreal. Det sägs att Roma slängt upp ett bud på €22 miljoner och nu ska en övergång vara nära. – Jag kan bara säga att vi jobbar hårt på att få igenom en deal med Roma, säger hans agent till Super Deporte.
[Goal.com]

Simon Thern har besökt Djurgården
Många trodde att Simon Thern var klar för Malmö FF. Men inget har bekräftats från varken MFF eller Helsingborg. Agenten Patrick Mörk och Simon Thern har valt att inte kommentera något i media och Helsingborg säger att man inte vet vart Thern hamnar. - Det enda vi vet är att han inte spelar för oss nästa säsong och han har besökt Djurgården, säger HIF klubbdirekt Paul Myllenberg till Eurosport.
[Eurosport.se]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 09:15

David Beckham till PSG?
Nu när glamourlivet i Los Angeles och Hollywood har tagit slut för Beckham står det som skrivet i stjärnorna att nästa val blir Paris. Ett av världens populäraste resemål och nu har de dessutom ett nyrikt fotbollslag. Det ryktas främst om ett kontrakt på 18 månader för Beckham. Detta enligt France Football.
[Goal.com]

På SvenskaFans:

Eduardo Vargas klar för Napoli
Liverpool och Chelsea sågs som huvudintressenterna, men valet föll på Napoli för den 22-årige Vargas. Han kommer kosta klubben cirka 120 miljoner kronor. Vargas är en forward med näsa för mål och kommer väl in för att ta lite av bördan och pressen ifrån Edinson Cavani.
[Eduardo Vargas klar till 99,9% ]

Anders Wikström hamnar i Örebro?
Han kom till Elfsborg för att ersätta Augustsson. Men succén från Gefle följde inte med till Elfsborg och efter två misslyckade säsongen var han ifjol utlånad till IFK Norrköping. Där ser det inte ut att bli någon fortsättning. Enligt Fotbollskanalen ska man nu ligga i djupa förhandlingar med Örebro SK.
[Elfsborgs Silly Season]

Övrig media:

Valencia värvar från Ajax
Bloggen har tidigare berättat om Valencias intresse för Holland och Ajaxs högerback Gregory van der Wiel. För ett par dagar sedan fick Valencia ett bud nobbat. Nu går dock spelaren själv ut och försöker pusha igenom en övergång. – Klubbarna förhandlar fortfarnade men jag förväntar mig att de når en överrenskommelse. Jag har redan pratat med Valencia och kommit överens med dem. Jag kommer förhoppningsvis skriva på ett 5-års avtal, säger van der Wiel till Eredivisie Live.
[Goal.com]

Vart hamnar Pavlyuchenko?
Den stora ryssen avgjorde en väldigt viktig match för Tottenham igår. Men han är fortfarande bara tredjevalet när det kommer till anfallspositionen. Hans agent hävdar att det finns intresse från Spartak Moskva, Anzi Makhachkala och även QPR. Men Tottenham sägs vilja ha mer än £10M för 30-åringen. En summa som undertecknad tror det blir svårt att få.
[SkySports]

Robin Fredriksson2011-12-19 19:35:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen