Transfertempen: Malmö FF

Transfertempen: Malmö FF

Silly Season är i full gång. Vi har tagit tempen på transferfönstret hos några av lagen hos oss på SvenskaFans. Nu: Malmö FF och Ulf Nilsson.

- Silly Season är i full gång. Hur ser det ut för Malmö med rykten och klara övergångar?
Som ofta är det ryktet ut på våra bästa spelare samt våra breddspelare. Breddspelarna har typ redan dragit men än så länge är det inte riktigt klart med våra spetsspelare. Det ryktats mycket kring Derek Cornelius och Sebastian Nanasi.
In har vi framförallt värvat Sead Haksabanovic, men det ryktats ju om fler spelare in. Framförallt om vi skulle förlora någon av de ovan nämnda. Det ryktas högt i form av exempelvis Christian Eriksen och Simon Kjaer, men det verkar osannolikt. Men vi behöver sannolikt gå för något om vi förlorar Nanasi och DC. Nanasis ersättare är kanske redan här i Haksabanovic men om DC försvinner behöver vi stärka försvaret. Vi har ju lite problem med utlänningskvoten men det blir nog svårt att hitta ett svenskt alternativ ....

- Vilken position ser du som mest kritisk att förbättra under transferfönstret?
Ingen egentligen, utan det handlar väl egentligen om att ersätta eventuella nyckelspelare vi förlorar. 

- Om det bara blir ett nyförvärv under fönstret, vilket spelare skulle det vara för att du skulle vara nöjd med fönstret?
En back av kvalitet för att ersätta DC om han lämnar. Drömma kan man såklart om Lindelöf Nilsson, men det händer såklart inte. 

- Som alltid ryktas en del spelare bort från klubben. Vem eller vilka skulle du vilja se säljas?
De spelare som inte får speltid men lyfter relativt hög lön - exempelvis Siby, Ceesay och Zeidan. De verkar ändå inte få någon chans under Rydström. Bättre att de lämnar då. 

- Avslutningsvis: hur går det i säsongen med den truppen som klubben har nu?
Just nu? Då vinner vi guld. Men man vet aldrig vad som sker. Nanasi är ju trots allt seriens bästa spelare. DC sannolikt seriens bästa back. 

SvenskaFans.com2024-08-04 10:00:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen