Lagbanner
Alexander Isak blev årets MVP

Alexander Isak blev årets MVP

Svensken Alexander Isak har tilldelats årets MVP spelare i La Real för sina prestationer på planen. Efter en halvdan höst tog allt fart under våren.

Real Sociedad har meddelat under dagen att Alexander Isak är lagets MVP eller ”årets spelare” denna säsong. Efter en halvtaskig höst kom han igång ordentligt efter nyår. Innan årsskiftet noterades han för tre mål och efter har han mäktat med 14st, totalt 17 mål i la liga 20/21. 

Alexanders formtopp började komma ganska direkt efter att Willian José lämnade laget. När brassen lämnade fick Isak förtroende som förste forward och han visade snabbt att det var rätt val att behålla honom och inte WJ. 

Alexander Isak har varit en stor bidragande orsak till både cupguldet i april och att vi tillslut kom på en Europa Leauge plats. Med hans näsa för mål och ständiga hot i djupled har han gjort många försvarare skräckslagna. 

Nu kommer en sommar där det kommer att florera många rykten kring svensken. Jag tror vi kommer få vänta tills efter EM och se vad han presterar där. Han har själv sagt att han är villig att stanna ett tag till i Baskien och det hoppas vi blir så. Men skulle han göra dundersuccé även här i EM är risken ganska stor att många lag drar till på hans utköpsklausul och då har La Real inget att säga till om.

Grattis Alexander Isak.

Aupa La Real 

Mikael B@Zebillman2021-05-30 13:34:11
Author

Fler artiklar om Real Sociedad