Lagbanner
Officiellt: Nacho Monreal förlänger

Officiellt: Nacho Monreal förlänger

Med bara några dagar kvar till finalen av Copa del Rey väljer vår erfarne vänsterback att förlänga. "Jag har känt mig mycket älskad från första stund."

Nacho Monreal anslöt till Real Sociedad den 31e augusti 2019 efter en lång tid i England och Arsenal. Vänsterbacken skrev ett avtal på två säsonger som varade till den 30 juni 2021. 

Nu väljer Monreal som har Osasuna som moderklubb att förlänga med en säsong till. Det nya kontraktet sträcker sig till 30 juni 2022. Kontrakter förlängs eftersom klubben uppskattar honom både som spelare på planen och vid sidan. Hans prestationer har ofta berömts av många. 

För någon månad sedan kom det lite spekulationer om en flytt var aktuell då han hade mindre än sex månader kvar på sitt kontrakt. En del blev förtvivlade när de kom rykten om att han skulle lämna som bosman i sommar. Klubben har dock gett svaret hela tiden att de inte är oroliga för Nacho. Man sa att kontraktet kommer förlängas men att de sista detaljerna bara återstår. Nu är alltså allt klart och det passar ju utmärkt att ofentliggöra det nu precis innan finalen och visa att klubben satsar. 

Ett utdrag från Real Sociedad om förnyelsen av Nacho Monreales kontrakt med klubben:
Real Sociedad och Nacho Monreal har nått en överenskommelse om att förnya försvararens kontrakt till den 30 juni 2022 med möjlighet att förlänga det ytterligare en säsong. Monreal undertecknade sitt nya partnerskap i eftermiddag på Reale Arena-kontoren.

Nacho Monreal har angett att han är ”mycket glad, jag har känt mig mycket älskad från första stund. Allt har varit positivt sedan min ankomst. Laget arbetar bra och det gör att balansen i gruppen är bra vilket gör att han bestämmer sig för att fortsätta här ”. På väg in i finalen på lördag erkänner kantspelaren att "vinna skulle vara det bästa sättet att fira denna förnyelse."

Aupa La Real

Mikael B@Zebillman2021-03-31 17:55:01
Author

Fler artiklar om Real Sociedad