Lagbanner
Silly Season La Real: WJ stannar kvar trots allt?

Silly Season La Real: WJ stannar kvar trots allt?

Nu är säsongen över och det är dags för ryktenas tid. Här kommer ni kunna läsa lite om rykten och bekräftade övergångar till och från Real Sociedad.

Här kommer en artikel som under sommaren kommer att uppdateras med olika rykten och klara övergångar till och från Real Sociedad. Nu när Real Sociedad Sanse tog klivet upp i Segunda Division är spelarna där mer eftertraktade av större lag så jag kommer även involvera dessa om en klubb av högre rykte vill ha dem.

Klara in:
Real Sociedad A:
Mathew Ryan, Brighton & Hove Albion
En ny målvakt från Australien presenterades i mitten av juli. Han har representerat Brighton & Hove Albion och senast var han på lån i Arsenal Fc i PL.

Diego Rico, AFC Bournemouth
Vänsterback som spelat i AFC Bournemouth de senaste säsongerna. Ska ta upp kampen om vänsterbacken med den rutinerade Monreal. 

Real Sociedad Sanse:
Peter Pokorný, RB Salzburg
Defensiv mittfältare som är 20 år gammal. Värvades till Sanse för att utvecklas tillsammans med Xabi Alonso men har fått en del speltid i a-laget redan under försäsongen.

Cristo Romero, Malaga Cf (Lån)
En ung vänsterback lånas in från Malaga under kommande säsong. Spenderat hela sin karriäs i Malaga. 

Germán Valera, At Madrid (lån)
Ytter som sägs vara något utöver det vanliga. Född i Murcia och kom till At Madrid från Villarreals u19. Spenderade våren på lån i Tenerife som spelade i segunda.   

Klara ut:
Miguel Angel Moya, Free Transfer
Den erfarne målvakten får inte förlängt kontrakt med klubben. Han dras tyvärr för mycket skador annars har han varit en underbar back-up målvakt. Alltid glad, sprider bra stämning i omklädningsrummet och ställer alltid upp för fansen. Kommer vara saknad och många fans har gått ut på sociala medier och tackat för hans tid i klubben. Det är inte så vanligt alltid för en back-up spelare.
Sägs vara påväg ”hem” till Real Mallorca igen.

Alex Petxarroman (Sanse), Athletic Club
Högerbacken och kaptenen för Sanse är klar för rivalen Athletic Club.

Martin Merquelanz, Rayo Vallecano
Yttern som hade svårt att ta en plats förra året lånas under säsongen ut till Rayo Vallecano. 


Rykten in:
Robin Olsen, Roma
1/7: Efter ett bra Em har den svenske målvakten dykt upp på tappeten för Real Sociedad. Jag tar dock detta rykte med en nypa salt då Olsen troligen inte vill agera back-up och det blir troligen väldigt svårt att peta "hemmamålvakten" Remiro.

Ionut Radu, Inter 
25/6: Real Sociedad är intresserad av den unge rumänen som just nu är i italienska Inter. Spelaren i fråga är målvakt. Det går rykten om att baskerna kommer plocka in honom på ett Lån till att börja med. 

Manu Sánchez, Atletico de Madrid
25/6: Klubben vill förstärka på vänsterback platsen och just nu ligger fokus på Sanchez från Atletico. Han var utlånad till Osasuna den gångna säsongen och har en mycket bra säsong bakom sig. Sanschez är bara 20 år och sitter på ett kontrakt till 2025 med huvudstadsklubben. Atletico kan tänka sig att låna ut han medan La Real vill köpa honom så vi får se vart det landar.

Carlos Clerc, Levante
25/6: Vänsterback som klubben funderar på att ta in om Aihen lämnar. Kommer bli back-up till Monreal.

Manu Garcia, Sporting de Gijon
25/6: Den offensiva mittfältaren som även kan spela som ytter intresserar La Real. Han spelade i Man city från 2015-2019 innan han gick över till Sporting. Flera klubbar sägs vara intresserade av honom. 

Jefte Vital Da Silva, Fluminense
Den brasilianske vänsterbacken sägs vara ett framtidsnamn att hålla koll på. La Real sägs scouta honom och undersöker hur möjligheten är kring en övergång.

Julian Alvarez, River Plate
Den 21 årige Argentinska högeryttern sägs vara ett alternativ att plocka in på kanten. När han var 11 år provtränade han med Real Madrid och gjorde så bra ifrån sig att klubben ville plocka in honom. Dock var han för ung för att värvas så han blev kvar i Argentina.

Jorge De Frutos, Levante
Ytter från Levante ska intressera La Real. Han stod för en fin säsong och vi får se om Levante kommer släppa honom efter det. Har ett långt kontrakt så vill man värva honom får man lägga ut en del pengar tror jag vilket jag inte tror La Real kommer göra.

Alvaro Fernandez, Huesca
Målvakten från Huesca ryktas vara på tapeten för La Real. När man i förra veckan släppte Moya kommer klubben nu leta efter en ny målvakt som kan ta upp kampen med Remiro. Spanjoren från Huesca sägs vara ett alternativ. Stod senast i Spanska u21 igår mot Kroatien.

Martin Ödegaard, Real Madrid
Succélånet från Madrid kommer alltid ryktas tillbaka till Baskien. Det är inte troligt att han återvänder men varje gång det har kommit upp något om klubbyte för Normanen det senaste året har La Real varit med. Drömvärvning men inte så realistisk.

Pablo Sarabia, PSG
La Real sägs vara intresserade av att få över den offensiva mittfältaren från Paris. Klubben har tidigare försökt värva spelaren och vi får se om det blir större lycka denna gång. Kan användas på flera olika positioner på offensivt mittfält.  

Lee Kang-in, Valencia
Sägs vara ett av namnen som klubben kollar på som back-up till David Silva på det offensiva mittfältet. Hur stor sannolikhet det är att han kommer är svårt att säga.

Rykten ut:
Modibo Sagnan, Augsburg, Montpellier, Genua
1/7: Mittbacken som varit svag denna säsong när han fått chansen ryktas bort. Får bara La Real ett rimligt pris för honom lär de låta han gå.

Aihen Muñoz, Club Brygge, Osasuna
25/6: Det belgiska laget Club Brygge är intresserade av att plocka in vår vänsterback Muñoz. Han har spelat lite andra fiol de senaste två säsongerna efter Monreal. Har en skadedrabbad säsong med sig och La Real sägs villiga att sälja honom och få in en ny vänsterback som kan ta över efter Monreal om något år. 

Mikel Oyarzabal, Man City
25/6:Återigen har ryktet om Oyarzabal och Man city kommit som det senaste två säsongerna. Och varje gång står det att Pep gillar honom och skulle se han som ett bra alternativ på kanten. Nu känns det mer som någon form av nyhetstorka än aktuellt när det skrivs. Jag tror inte det kommer hända men vem vet.

Mikel Merino, Fc Barcelona 
25/6: Koeman ska vara förtjust i vår guldklimp Merino och vilja kolla om han är tillgänglig. Han ska dock inte vara till salu och Mikel själv ska ha sagt att han vill stanna i Baskien och spela vidare i La Real. 

Kevin Rodrigues,
Vänsterbacken återvänder från ett lån i Eibar. Kommer troligtvis lämna klubben i sommar då han inte platsar för tillfället.

Alex Sola (Sanse/A), Real Betis
Betis undersöker hur La Real kommer satsa på Sola inför nästa säsong. De vit/gröna vill plocka in högerbacken men jag tror han blir kvar i San Sebastian. Har dragits med en knäskada i år och spelat väldigt lite. När han väl var på planen för Sanse gjorde han väldigt bra matcher. Kan användas på båda ytterbackarna.   

Roberto Lopez, Mirandes
Lopez har fått begränsat med speltid denna säsong och behöver mer tid på planen. Det kan stå mellan Mirandes och Sanse. Men det rapporteras om att han inte vill ”ta steget tillbaka” till Sanse när han vart i a-laget ett år. Därför är det mer troligt med en utlåning och Mirandes känns som ett bra val.
1/7: Kommer nästa säsong ta "ett steg tillbaka" och spela med Sanse i Segunda.  

Adnan Januzaj, Galatasaray
Det turkiska storlaget Galatasaray sägs vilja värva belgaren i sommar då hans kontrakt går ut 2022. Januzaj själv twittrade nyss om hur han själv njöt av semester medan Mino R (agenten) jobbar på hur det ska bli nästa säsong. Det känns väldigt osäkert kring Januzaj.
11/8: Har gjort bra ifrån sig under försäsongen och klubben sägs vilja förlänga med honom. Återstår och se om de når en överenskommelse.  

Jon Guridi, Villarreal
Segraren av Europa League håller ögonen och öronen öppna för hur situationen blir för Guridi i La Real. Unai Emery sägs vilja plocka in den ständigt löpande mittfältaren.

Alexander Isak: Roma, Man Utd, Tottenham, Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Man City, Liverpool
Svensken är på tapeten hela tiden och det är många rykten kring flytt till en storklubb. Efter hans fina vårsäsong så kan man förstå intresset. Han har själv gått ut och sagt att han vill stanna men vi får se.
25/6: Nu senast har det ryktats om att Real Madrid och även Arsenal träffat representanter till Isak. Klubben står dock fast vid att om man vill köpa Isak är det €70M. 
Enligt vissa källor ska även Chelsea, City och Liverpool vara intresserade. Dortmund har även fråntagits återköpsklausulen via att La Real betalat Tyskarna en okänd summa.
1/7 Alexander Isak skriver på nytt kontrakt med La Real till 2026. Vi får väl se om det skrämmer bort klubbar eller ej. 

Willian Jose,
Brasilianen kommer tillbaka från sitt lån i Wolves. Jag tror dock inte att han har någon framtid i San Sebastian när klubben tagit in Carlos Fernandez. Så han lär få leta ny klubb i sommar.
11/8: Troligtvis lär WJ stanna i San Sebastian under hösten då Carlos Fernandez åkte på en korsbandsskada här under försäsongen. Har även gjort en del mål under försäsongen. 

Här nedan ser vi kontraktlängd plus utköpsklausul för samtliga spelare i Real Sociedad A:
2021:
Miguel Angel Moya, €30M

2022:
Luca Sangalli, €50M
Adnan Januzaj, €60M
Nacho Monreal, €32M
David Silva, €60M
Aihen Muñoz, €50M

2023:
Asier Illarramendi, €70M
Alex Remiro, €40M
Joseba Zaldua, €50M
Jon Bautista, €50M

2024:
Mikel Oyarzabal, €70M
Portu, €50M
Robin Le Normand, €75m
Igor Zubeldia, €50M
Aritz Elustondo, €60M
Andoni Gorosabel, €50M
Ander Guevara, €50M
Modibo Sagnan, €50M
Alex Sola,
Jon Guridi, €32M

2025:
Mikel Merino, €65M
Martin Zubimendi, €60M
Martin Merquelanz, €50M
Roberto Lopez,

2026
Alexander Isak, €??M

2027:
Carlos Fernandez, €75M
Ander Barrenetxea, €65M

Sanse Spelare: (de jag anser har störst chans att slå sig in i a-laget)
Urko Gonzales de Zarate, MB, IM (2026) €60M
Jon Pacheco, MB (2025) €50M
Beñat Turrientes, IM (2025) €50M
Roberto Navarro, OM (2025) €50M
Jon Karrikaburu, (2026) €60M 



Aupa La Real

Mikael B@Zebillman2021-08-11 17:22:05
Author

Fler artiklar om Real Sociedad