Lagbanner
2020-06-16 20:30

Werder Bremen - Bayern München

INFÖR: Werder Bremen - Bayern München

INFÖR: Werder Bremen - Bayern München

Ikväll klockan halv nio är det dags för bortamatch mot Werder Bremen. Ett Werder Bremen som det råder stor kris i och befinner sig på en 17 plats.

Ännu en match, och ännu en gång ska tre gånger hämtas hem. Idag är det i dom norra delarna av Tyskland, närmare bestämt på Weserstadion. I vanliga fall tar den emot 42 000 åskådare, idag blir det som bekant ingen alls. Hurvida Bayern väljer att starta är lite tveksamt. Min spontanta tanke var att man kanske väljer att vila några spelare. Men tränare Hansi Flick har sagt att spelarna inte känner sig trötta och att vi inte ska förvänta oss några större förändringar.
Förändringar kan det dock bli, jämfört med förra matchen mot M’gladbach som slutade 2-1 till oss. Där startade vi med dom två ynglingarna Joshua Zirkzee och Mickael Cuisance. Nu ska Robert Lewandovski och Thomas Muller båda vara redo för spel, och med högsta sannolikhet så lär det även bli så. Lägg därtill att Joshua Zirkzee haft lite känningar efter den matchen. Trion bestående av Coutinho, Corentin Tolisso och Niklas Süle är ingen av dom tillbaka och tränar fullt.
Försvarspositionerna känns som dom är spikade för länge sedan. Neuer, Pavard, Boateng, Alaba också Alphonso Davies. Lär väll bli dom vi får se idag också.

MATCHFAKTA ? :
Werder Bremen vs FC Bayern München
Start: 20:30
Kan ses på: Viaplay.se och Viasat Sport Premium
Plats: Matchen spelas på Weserstadion, Bremen, Tyskland 
Väderprognosen är sol med moln och omkring 20 grader. Solen går ner 21:33
Domare till matchen är Harm Osmers.

Senast lagen möttes var den 14 Dec. 2019, då blev det en vinst som heter duga för Bayern. Då slutade matchen 6-1 efter hattrick av Coutinho, dubbla mål av Lewandovski och Thomas Muller med en balja. Återstår att se hur dagens match slutar.

David ÅhlundTwitter @ davidaahlund2020-06-16 15:22:00
Author

Fler artiklar om Bayern München