Tysklands-sajten söker skribenter - vill du skriva om ditt tyska favoritlag?

Tysklands-sajten söker skribenter - vill du skriva om ditt tyska favoritlag?

Brinner du för tysk fotboll och vill förmedla din kunskap och passion till en bred läsekrets? SvenskaFans Tysklandssida söker dig!

Den tyska fotbollen är på frammarsch och är hetare än någonsin. Bundesliga ses som en av de mest underhållande ligorna i världen. Det görs fler mål än någon annanstans i den europeiska toppfotbollen och läktarna är välfyllda.

SvenskaFans söker dig som brinner för fotbollen och ditt favoritlag i Tyskland. På SvenskaFans har du möjligheten att nå ut till de mest fotbollskunniga läsarna i Sverige. Du får förmedla nyheter och tankar om din klubb. Vi söker nu framförallt skribenter till nedanstående lag, men det finns självklart möjlighet att söka till andra lag också.

Följande lag söker vi framförallt skribenter till: 


- Augsburg
- Borussia Mönchengladbach
- Eintracht Braunschweig
- Eintracht Frankfurt
- Fortuna Düsseldorf
- Freiburg
- Hamburger SV
- Hoffenheim
- Kaiserslautern
- Mainz 05
- Nürnberg
 

För att skriva på SvenskaFans har vi några punkter som vi ser att du uppfyller:

  • Har ett stort intresse och är väl insatt i ditt favoritlag.

  • Är minst 16 år.

  • Behärskar svenska väl.

  • Har möjlighet att lägga ner minst en-två timmar i veckan på att skriva, och kan tänka sig att göra det under en längre tid.
     

Arbetet på SvenskaFans sker ideellt (dvs utan betalning), men är en bra språngbräda om du vill vidare med ditt skrivande. SvenskaFans har cirka 300 000 unika besökare i veckan och blev 2011 utsedd till Sveriges bästa sportsajt för femte gången.


Det är viktigt att du vet att du har tid att bevaka ditt lag över en längre tid framöver. Intresserad eller vill du ha mer information? Skicka ett mejl till filip.wollin@svenskafans.com där du berättar om dig själv och din relation till ditt favoritlag samt bifogar minst en relevant text som du har skrivit.

Vi ser fram emot din ansökan!

SvenskaFans.com2015-03-23 09:00:00

Fler artiklar om Tyskland