Hansa vann mot Werder Bremen

Igår eftermiddag spelade Hansa träningsmatch borta mot Werder Bremen. Hansa vann med 2 – 1 efter mål av Kai Pröger och Simon Rhein.

Werder – Hansa
Matchen spelas på Werders Trainingsplatz 5. Hansa spelar med fyrbackslinje. I den agerar Oliver Hüsing och Jonas David mittbackar hela matchen.
Efter arton minuter tar Werder ledningen när Justin Ninjmah får avsluta från nära håll.

Hansa kvitterar precis innan paus på ett distansskott från Kai Pröger.

I andra halvlek gör Simon Rhein 1 - 2 på frispark. Det resultatet står sig till slutsignalen.
Tränare Alois Schwartz var efteråt nöjd med matchen. Viktigast var att långtidsskadade spelare som Oliver Hüsing och Simon Rhein fick 90 minuter liksom Janik Bachmann, Serhat-Semih Güler, Lukas Hinterseer, Kai Pröger och Juan José Perea som suttit på bänken i de flesta matcherna.
Jannis Lang från Hansas U23 spelade andra halvlek.