Hertha är tillbaka i träning
151 matcher för Hertha och 48 mål. Allt talar för att tiden i Hertha är över för Salomon Kalou. Vi tackar för den är tiden och minns dig med värme.

Hertha är tillbaka i träning

Tidigare i eftermiddags drog Hertha igång sin träning. Först ut av alla Bundesligalag. Förklaringen är naturligtvis den prekära situationen laget befinner sig i. Bara några få poäng ner till den negativa kvalplatsen. Då valde nye tränare Jürgen Klinsmann att förkorta ledigheten med några dagar.

Annars ju Hertha rykternas klubb just nu. Aldrig har så många namn förknippats med klubben. Det snackas Julian Draxler, Mario Götze, Granit Xhaka och Santiago Ascacibar på väg in. På torsdag åker Hertha till Orlando för träningsläger och då får vi se vilka som är med.

Med tanke på att Hertha redan har 34 spelare i truppen så behövs några nanm falla ifrån. Det står redan klart att Salomon Kalou inte följer med till USA och ivorianen var inte heller med på dagens övningar. Vi har tyvärr sett Salomon i den blåvita matchstället för sista gången. Hetaste ryktet säger Feyenoord där allt började en gång i tiden. Augsburg sägs vilja låna Eduard Löwen, som värvades in i somras. Ondrej Duda vill även han bort så vi får se vart slovaken tar vägen. I somras ville Sevilla ha honom och är väl hetaste tipset för stunden.

Alexander Carlsson2019-12-29 18:53:06
Author

Fler artiklar om Hertha BSC