Lagbanner
Endlich Zu Hause! Kevin-Prince ist wieder Herthaner!
Olympiastadion lär koka när Kevin-Prince vänder hem efter en framgångsrik karriär.

Endlich Zu Hause! Kevin-Prince ist wieder Herthaner!

Kevin-Prince Boateng´s återkomst höjer pulsen

I någon vecka har parterna flörtat med varandra. Hertha BSC och Kevin-Prince Boateng. Fredi Bobic vill stabilisera sitt lagbygge med en tydlig ledare som sätter nivån på planen och i omklädningsrummet. Kevin-Prince å sin sida ser möjligheten att få sluta cirkeln där allt började.

Känslomässigt är detta en fullträff då den förlorade sonen återvänder till fadershuset. Den stora frågan är naturligtvis om Kevin-Prince rent fotbollsmässigt ännu håller en hög nivå? Det har gått tre år sedan Kevin-Prince bidrog till Frankfurt´s cupskräll. Efter den matchen gav Kicker honom betyget 1,5. Mer eller mindre felfri alltså. Kan Kevin-Prince nå samma nivå återigen så råder det ingen tvekan om att han kommer bli en tillgång. Just förmågan att inte bli starstruck och passiv när du ska spela mot Bayern eller Dortmund. Fredi Bobic känner Kevin bäst och anser att han fortfarande håller.

Kevin har alltid varit en ledare och fått med sig dom andra. I sina yngre dar kunde dock Kevin ha fel fokus och ge sig på bilarna på en pakeringsplats. Med åldern har Kevin mognat och verkat vara uppskattad som expertkommentator under Pågående EM.

En broder avbockad. Nu tar vi hem nästa Boateng

Alexander Carlsson2021-06-23 21:48:32
Author

Fler artiklar om Hertha BSC