Lagbanner
Inför Augsburg-Hertha BSC
Fem matcher på sig att rädda kontraktet. Förlust mot Augsburg idag och då känns uppgiften övermäktig. Felix måste väcka laget till stordåd.

Inför Augsburg-Hertha BSC

Glad Påsk!

Hertha förnedrade sig själva i derbyt mot Union. Totalt utspelade inför sin egen hemmapublik. Första hemmamatchen inför fullsatta läktare på två år och så gör laget en sådan slätstruken insats. Such a shame!

Därmed är vi fortsatt kvar på nedflyttningsplats med bara fem omgångar att vinka på. Med ett självförtroende kört i botten och den ena håglösa insatsen efter den andra har det blivit dags att möta Augsburg. Ett lag som mången Herthan anser att vi ska ha bakom oss när serien tippades i Augusti

Felix Magath menar att Hertha ska göra en Eintracht och stå för en sk coup. Felix blev mäkta imponerad över Frankfurts insats mot Barcelona och blev inspirerad till den grad att han anser att Hertha ska följa exempel och stå för en skräll mot Augsburg. Vi kan bara hoppas att spelarna tar till sig och står för en bättre insats än senast.

Vad undertecknad kan se så är det inga större förändringar i startelvan jämfört med senast. Man kan ju tycka att det borde ha blivit korsdrag i startelvan efter en sådan slätstruken genomförd match.

Marcel Lotka får fortsatt förtroende i mål och den senast  olycksalige Marc-Oliver Kempf spelar mittback även idag. Själv hade jag velat se en sådan som Jürgen Ekkelenkamp från start med Felix Magath tycks ha andra tankar.

Match idag 15.30.

Hertha BSC: Lotka,-Pekarik, Boyata, Kempf, Plattenhardt,-Ascacicar, Tousart, Richter, Serdar, Mittelstädt,-Belfodil

Alexander Carlsson2022-04-16 09:30:19
Author

Fler artiklar om Hertha BSC