Lagbanner
Inför Hertha BSC-Bayern München
Inte mycket talar för Hertha när självaste Bayern gästar. Måhända är de röda för självsäkra.

Inför Hertha BSC-Bayern München

Det tog Hertha alldeles för lång tid att komma in i matchen mot Union. Ett sådant försprång kan man inte ge mot ett så pass bra lag som Union.En förlust som svider då både Bayern och Dortmund hade åkt ur cupen. Det är sällan ett lag får en sådan chans. Nu känns det öppet vem som kommer ta hem DFB Pokal.

Hertha är ett lag utan självförtroende vilket avspeglas i det avvaktande och passiva sätt som laget genomför sina matcher. I stället för att trycka tillbaka Union så blev det precis tvärtom.

Det enda positiva undertecknad kan komma på med att åka ur cupen är att det fortsättnigsvis blir fullt fokus på ligan. Bottenstriden tätnar och då kan det behövas att ligan blir prioriterad. En rysare precis som förra säsongen är att vänta. Då blev kontraktet klart i näst sista omgången.

Precis som mot Union blir inramningen inte alls vad som egentligen var tänkt när rekordmeister kommer. Vanligtvis är matcherna mot Bayern alltid utsålda och innebär välbehövligt klirr i kassan.

Bayern är givetvis stra favoriter i kvällens match på Olympiastadion. Forn, kvalité och självförtroende pekar i de rödas riktning. Nästa helg är det spelfritt. Nästa match spelas mot Bochum fredagen den 4:e februari 20.30

Match ikväll 17.30 på Oly.

Hertha BSC: Schwolow,-Klünter, Stark, Boyata, Mittelstädt,-Darida, Serdar,, Ascacibar, Richter,- Belfodil & Maolida

Alexander Carlsson2022-01-23 09:26:13
Author

Fler artiklar om Hertha BSC