Lagbanner
Inför Wolfsburg-Hertha BSC
Dags för Niklas Stark att visa sig som Hertha´s starke man och gå i bräschen i egenskap av lagkapten

Inför Wolfsburg-Hertha BSC

Tuff bortamatch väntar Hertha

Det vill sig inte. Hertha förlorade ånyo och snart är Mainz snart ikapp och förbi. Om det vill sig illa kan Hertha vara på nedflyttningsplats efter denna omgång är över. Då är det lätt att man drabbas av panik och bli handlingsförlamad i sitt agerande.

I veckan så gick Pal Dardai ut och öppet kritiserade Matteo Guendouzi, som enligt Pal beter sig som en barnunge och verkar ha stannat till i sin mognad som människa. Känns det igen. Var det inte ungefär så som Mikael Arteta sa också?

Man kan undrar över hur Lars Windhorst känner sig? Mannen som sätter hela sitt rykte på spel genom att investera tung i detta Hertha bara för att se hur klubben upplöses rakt framför hans ögon. Skulle Hertha åka ur så lär hela Tyskland skratta så de får ont i magen.

Trots alla pengar så är fortfarande helheten mindre än varje del för sig. Våra spelare saknar det nödvändiga självförtroendet och många gånger så är det felbeslut som tas eftersom spelarna känner sig stressade.

Mer harmonisk i Wolfsburg, som ligger på Champions League plats med marginal ner till Leverkusen på den femte platsen. Oliver Glasner går från klarhet till klarhet och skulle denne österrikare lyckas med bedriften att die Wölfe till Champions så är han enligt mig en klar kandidat till årets tränare.

Lustigt hur saker och ting förändras. För några år sedan var det Wolfsburg som tvingades kvala sig kvar två år på raken trots en på pappret vass trupp. Nu är det Hertha som är det nya Wolfsburg med ett lag som underpresterar kraftigt och som inte får det att stämma. De gröna får gälla som klara favoriter både formmässigt och lagmässigt där Oliver Glasner lyckats forma en enhet

Match lördag 15.30

HERTHA BSC: Jarstein,-Pekarik, Stark, Dardai, Mittelstädt,-Khedita,Tousart,Lukebakio, Cunha,-Radonjic & Piatek

Alexander Carlsson2021-02-26 22:06:47
Author

Fler artiklar om Hertha BSC