Borussia-Park, 2021-10-16 18:30

Mönchengladbach - Stuttgart

Inför Borussia Mönchengladbach - Stuttgart
Tredje raka?

Inför Borussia Mönchengladbach - Stuttgart

Under lördagskvällen är det dags för Die Fohlen att fortsätta på den positiva trenden som fanns innan landslagsuppehållet. I ryggsäcken har man två raka segrar mot Dortmund och Wolfsburg. Är det dags för tredje raka segern mot Stuttgart?

Adi Hütter på presskonferensen inför kommande matchen:

"Vi vill börja där vi slutade innan den internationella uppehållet. Stuttgart är ett tufft lag att spela mot. Men vi kommer spela en snabb, dynamisk och stark fotboll. VfB är ett av de bästa lagen i ligan i individuella aktioner i spelet och det kommer vara aggresivt spel över hela planen. Det kommer bli en utmaning att hantera, men vi kommer ifrån två raka vinster mot två bra lag. Vi är fokuserade på oss själva och göra en bra insats". 

Under säsongsinledningen har Gladbach varit väldigt ojämna i sina prestationer. Det har spelats en fin fotboll, men inte så effektiv alla gånger. Utan det gäller att spela en bra fotboll kombinerat med att den är framgångsrik. Adi Hütter verkar även ha hittat sin formation han vill spela och på senare tid har den även varit framgångsrik, poängmässigt. En spelare som visat vägen de senaste två matcherna och som varit nyckeln för Gladbach på mittfältet är Denis Zakaria. Han ryktades bort innan säsongen, men har bidragit med energi och en stor arbetskapacitet. Han har tillfört en till dimension i spelet. 

Slutligen hoppas vi att Borussia Mönchengladbach kan bibehålla en goda formen inför en entusiastisk hemmapublik. På arenan får vi man nu ta in 48000 personer. Det måste vara en fantastisk känsla för spelare, men även för supportrarna att få möjligheten att vara på plats. 
 

Dennis Ottossonottto_93@hotmail.com2021-10-16 11:45:59
Author

Fler artiklar om Mönchengladbach