Kane med mål från halvplan när han gjorde hattrick, TRE röda kort och ÅTTA mål på en halvlek av Bayern när man krossade Darmstadt

En historisk kväll och Bundesligas bästa match utan tvekan denna säsongen bestod av TRE röda kort, ett hattrick från Harry Kane varav ett från halva plan och totalt ÅTTA mål i andra halvleken när Bayern totalt krossade Darmstadt

Herregud VILKEN MATCH… vart ska man ens börja? Det finns mycket att rapportera. Håll i er hörrni.

Första halvlek:
En efterlängtad Manuel Neuer debut tog plats idag och det var redan en bra eftermiddag. Man trodde den skulle gå åt skogen när Neuer passar ut till Kimmich som inte får kontroll på bollen, tappar bollen till motståndaren och river ner Darmstadt-anfallaren utanför boxen som är helt fri på mål. Ni kan gissa vad det ledde till, ett rött kort på Joshua Kimmich efter bara fyra minuter.

Matchen tuffade på och Davies fann sig redo för ett skott efter en fin aktion av Sané. Davies försöker få målvakten ur position och kan nästan göra mål men fin räddning av Schuhen. Efter 20 minuter pekade domaren på straffpunkten för Bayern efter att Laimer fri på mål blev fälld. VAR-rummet vek in och sade åt domaren som tog bort beslutet om en straff och istället ett rött kort på Gjasula som fällde Laimer utanför boxen. 10 man mot 10. Några minuter senare skulle de Ligt få en gratis nick från en fin inslagen frispark men holländaren nickar rakt på målvakten Schuher.

41 minuter hade spelats när Harry Kane sprang fritt på mål och blev fälld av Maglica utanför straffområdet och det resulterar i ÄNNU ett rött kort! Kane skulle vara helt fri med målvakten om han inte blev fälld och domaren hade inget annat val än att skicka ut försvararen. Det skrevs Bundesliga-historia då denna match är den första i historien där tre röda kort har visats inom första halvleken. En galen eftermiddag på Allianz Arena hittills!

Sista som händer i första halvleken är att Sané fick bollen i nät men offside-flaggan kom upp fort och inget mål för honom, än. Tuchel såg inte jättenöjd ut efter första halvleken som slutade 0-0.

Andra halvlek:
Det tog bara 6 minuter av måltorka innan ingen mindre än Harry Kane som kan nå först på bollen från Mazraouis inlägg, 1-0 Bayern. Det skulle bara ta några minuter efter första målet innan andra målet kom. Den här gången av Sané som blir fint framspelad av Laimer, som fick ta hand om mittfältet själv efter Kimmichs röda kort, och Sané kan få till en enkel touch till 2-0.

Musiala var inblandad i mycket och skulle ha gjort 3-0 bara några minuter efter att ha blivit framspelad av Kane, då han är fri mot målvakten och Musialas skott är utanför. Där skulle han göra mål. Men oroa er inte för minuten senare skulle han finna sig i målprotokollet när Bayern har frispark i ett bra läge, Kane står redo för att slå den men ser Musiala i ett bättre läge, petar fram bollen och Musiala kan elegant placera in 3-0 i vänstra hörnet och lämna målvakten ståendes på båda fötterna.

Bayern kunde inte sluta göra mål i andra halvlek när i 64:e minuten så var det fint spel mellan Coman och Sané. Fransmannen som viker in elegant från högern hittar Sané som med en enkel kroppsfint får bort försvararen och kommer i en vinkel för ett skott och gör inga misstag med att hitta nätet precis utanför boxen.

69:e matchminuten fick vi säsongens mål hittills av Harry Kane. Bayern får undan bollen från ett Darmstadt anfall, Müller hittar fram till Kane som FRÅN SIN EGEN PLANHALVA ser målvakten långt ut och får till ett makalöst skott som hittar en tom bur. 5-0 och WOW HARRY KANE!

Thomas Müller, som inte fått mycket speltid under Thomas Tuchel, fick ungefär 20 minuter idag och med redan en assist bara några minuter efter att ha blivit inbytt skulle han få göra mål med bara två minuter efter. Mazraoui befinner sig elegant på högerkanten och får in ett inlägg som Thomas Müller är först på och kan hitta nätet. Rätt plats vid rätt tillfälle, precis vad han är bäst på. Müller var inblandad i mer när han assisterade Musiala till 7-0 minuterna senare. Ett elegant väggspel mellan de två när Musiala kunde hitta nätet igen utan några som helst problem. Thomas Müller stod alltså för ett mål och två assister på sju matchminuter. WOW.

Bayern var inte klara där heller. Inbytte Mathys Tel fick en chans när han först dribblar förbi försvaret elegant men en vacker räddning mot fransmannen och igen när han räddar Müllers retur. Två minuter senare kom det ännu en chans när Müller och Kane elegant spelade fram Choupo-Moting som är fri för en 1 mot 1 situation men hans skott går utanför. Borde varit 8-0 där. Men ingen fara för den just nu bästa anfallaren på planeten enligt mig skulle få göra sitt hattrick när Sané kom farandes på högerkanten och hittade Kane igen som tappar balansen en aning men kan få till skottet med vänstern förbi målvakten ändå. 8-0 slutade det tillslut.

Tankar?:
Ja ni… vart ska man börja? Vilken berg-och dalbana till match!

Man trodde hoppet av en succéfull comeback för Neuer skulle vara borta efter fyra minuter. Kimmich har varit lite svajig på sistone, inte bra mot Galatasaray där han stod för en liknande situation där han tappade bollen och trodde han hade mer utrymme än vad han faktiskt hade. Han gör vändningarna efter pass från målvakten så elegant och nästan 10/10 gånger går det bra, men nu gjorde det inte det. Darmstadt hade nog lätt gjort 1-0 om inte Kimmich hade krälat på anfallaren och det hade nog gjort att Bayern skulle få en helt annan matchbild om man släppte in tidigt. Som “tur” för Kimmich och gubbarna fick drog två av tre Darmstadt-försvarare på sig röda kort och man kunde dominera framåt, med 10 man mot 9. Helt galet, jag har aldrig sett något liknande. Inte Bundesliga heller då det var första gången i ligans historia och ett nytt rekord av antal röda kort i första halvleken.

Kan vi prata om Harry Kane och lite statistik? WOW. Hattrick idag igen vilket ser honom på 12 mål och 5 assister i ligan. Totalt i alla tävlingar är engelsmannen på 14 mål och sju assists på 13 matcher. Ingen spelare i Bundesligas historia har gjort mer än tolv mål i sin första säsong i ligan. Många tror att Stuttgarts Guirassy, som har 14 mål denna säsong har det rekordet, men han kom till Bundesliga förra säsongen och blev utlånad till Rennes. Kane slår rekord efter rekord. Helt otroligt från engelsmannen som lever livet och har hittat in elegant i detta Bayern lag. Han är också Europas första spelare denna säsong att registrera 10+ mål och 5+ assister. För mig är han lätt världens bästa anfallare.

Att spela utan Kimmich händer inte ofta då han oftast spelar 90 minuter varje match. Nu kommer Bayern behöva klara sig utan Kimmich i Der Klassiker mot Dortmund nästa helg. Kimmich är en viktig pusselbit i detta Bayern-lag och det återstår att se nästa helg hur man gör med mittfältet. Kommer Goretzka hinna komma tillbaka? Kommer Guerreiro vara spelklar för mötet mot sin gamla klubb? Kommer Laimer få ta hand om mittfältet på egen hand? Svårt att säga men det märker vi då.

En MAKALÖS eftermiddag på Allianz Arena och det är imponerande hur det stod 0-0 i halvtid och att man lyckades peta dit ÅTTA mål innan slutsignalen. Många kommer säkert säga “Det var bara Darmstadt med nio man”, visst inte det starkaste motståndet vars två mittbackar blev utvisade, men att ha hunger och mentalitet att totalt krossa sitt motstånd och inte ta det lugnt är något Bayern är bra på. Under Tuchel har man varit dåliga på att stänga matcherna tidigt, men idag gjorde man det minst sagt. Bayern är nu det första laget i Bundesligas historia att göra 34 mål efter de första nio matcherna. Bayerns anfall är i en trolig fas just nu.

Nu i veckan möter man Saarbrucken i cupen som befinner sig på en femtonde plats i tredjedivisionen. Vem vet, det kanske blir likadana siffror då. Mia San Mia och skål för Bayern!

TV: Tre röda kort i första halvlek mellan Bayern München och Darmstadt