Tvärvändningen - Bayern vill ha kvar Coutinho
8 Mars 2020, Coutinho inför matchen mot Augsburg

Tvärvändningen - Bayern vill ha kvar Coutinho

Det är vad som uppges vara klart, att det lån som skulle ta slut den 30 Juni nu förväntas att förlängas till Champions League matcherna.

Tidigare har det varit tydligt markerat från Bayern att den brasilianska yttern Philippe Coutinho som man lånat in från Barcelona INTE ligger i framtidsplanerna. Lånet han är i Tyskland på nu går ut den 30 Juni och båda parterna verkar innan varit överens om att han skulle återvända till Spanien, och Barca. Så verkar det inte sluta och enligt Sky Sport Germany så kommer han stanna destu längre.

I och med att UEFA igår gick ut med klargörande kring Champions League och spikade datum för när dels den här säsongen av CL ska spelas klart, men även nästa ska dra igång så har det nu blivit liv i luckan hos tyskarna. Man vill alltså försäkra sig om att ha en bra truppbredd inför dom restrerande matcherna i Champions League spelen. I spelschemat nu har Bayern München inga matcher efter den 4 Juli och att någon spelare går sönder där i mellan till den 7 Aug när matcherna drar igång. Det har jag svårt att se framförallt nu när det inte är något mästerskap.

Ska sägas att det fortfarande är lite oklart om parterna (Bayern och Barca) kommer överens om en sån förlägning. Har på senare tid florerat en del rykten och om andra klubbar som är intresserade utav brassen. Så här skrevs det om honom den 20 Mars i år. Några bytesförhandlingar där Barca uppges ha försökt byta bort Coutinho mot andra spelare har det också rapporterats om.

David ÅhlundTwitter @ davidaahlund2020-06-18 23:49:16
Author

Fler artiklar om Bayern München