Lagbanner
Melins fem tankar: GOAT Brady

Melins fem tankar: GOAT Brady

Vecka 7 är snart över och söndagen bjöd på stor underhållning. Här har jag listat några saker som sticker ut lite extra.

600 TD passningar
Tom ¨GOAT¨ Brady är först till 600 TD passningar genom tiderna.
Han åstadkom milstolpen med sin andra TD i matchen mot Bears som Bucs vann med 38-3.

Vad gör Patrick Mahomes?
Det är inte åt det positiva hållet jag menar då heller.
20 av 35 passningar 0 TD och 1 INT, det var Mahomes stats i matchen mot Titans som Chiefs förlorade med 27-3.
Det var första gången under Mahomes era (sedan 2017) som Cheifs gjorde under 10 poäng i en match. Även har han sex matcher i rad med minst 1 INT även den längsta streaken i hans karriär.

Lag att räkna med
Vi har några lag som fortfarande går som tåget och som ser ut som starka Super Bowl kandidater. Några av dom är Arizona Cardinals som är 7-0, Green Bay Packers 6-1, Tampa Bay Buccaneers 6-1, LA Rams även dom 6-1. Nästa vecka har vi en riktig match när Arizona Cardinals och Green Bay Packers drabbar samman.

Kyler Murray MVP?
Kyler Murray har haft en kanonsäsong hittills med sitt Cardinals och är 7-0. Igår gjorde han en riktig bomb på 41 yards. Utöver den passningen fixade han 261 yards på 20/28 försök och 3 TD och 1 INT.

Panthers luftslott
Carolina Panthers började säsongen otroligt starkt och hade 3-0 efter vecka 3. Efter det har deras luftslott fått pyspunka. Och nu svävat iväg. Dom fyra senaste matcherna är laget 0-4 och de man trodde kanske var en ny början för Panthers visade sig vara en stor bluff.
 

Anton Melin@antonVONNmelin2021-10-25 13:20:00
Author

Fler artiklar om NFL