Endo och Tulio till Genoa?
Endo firar sitt vackra mål mot Danmark

Endo och Tulio till Genoa?

Rykten placerar flera av Japans VM-spelare i Serie A.

Genoa är ute efter Japans och Gamba Osakas mittfältsdynamo och frisparksspecialist Yashuito Endo. Endo har tidigare ryktats vara på väd till Liverpool men det verkar inte längre vara aktuellt. Istället har rapporterar nu italiensk media att Serie A klubben Genoa visat intresse för den 30-åriga mittfältaren. Prislappen sägs ligga runt tre miljoner Euro.

Samtidigt rapporterar Expressen att Nagoya Grampus mittback Marcus Tulio Tanaka också han ska vara på väg till Genoa. Den 29-åriga mittbacken var liksom Endo en av Japans bästa spelare under sommarens VM. Tulio var tidigare nära att lägga av med fotbollen då hans far fick problem med hjärtat under VM och Tulio var nära att lägga ner fotbollen för att ta hand om sin far. Lyckligtvis tillfrisknade Tulios far och bad sin son att fortsätta spela.  Även Milan och Napoli sägs vara intresserade av Tulio.

Keisuke Honda sägs nu vara mycket nära en flytt till Milan för ungefär 13 miljoner Euro. Mittfältaren som fick spela anfallare i Japans VM-matcher var en av stjärnorna i sommarens fotbolls-VM och har ryktats vara på väg till ett flertal olika klubbar under sommaren.

Pelle Blomster2010-07-28 18:30:36
Author

Fler artiklar om Japan