Across the Pond – Avsnitt #28: Josh Guesman, Corner of the Galaxy
Josh Guesman (till höger), här med den tidigare Galaxyspelaren Mike Magee.

Across the Pond – Avsnitt #28: Josh Guesman, Corner of the Galaxy

Johan Dykhoff intervjuar Josh Guesman, producent och programledare för Los Angeles Galaxy-podcasten "Corner of the Galaxy".

"Corner of the Galaxy" är en podcast som kommer ut en till två gånger i veckan och handlar, som namnet antyder, om Los Angeles Galaxy och deras framfart i MLS och andra nordamerikanska turneringar. Podcasten kommer ut dels i form av ett längre avsnitt en gång i veckan, där det pratas om den senaste matchen, den kommande matchen, nyheter kring Los Angeles Galaxy och ibland förekommer även intervjuer med spelare, tränare eller journalister. De har även en typ av kortare avsnitt som heter Short Corner, som ofta består av intervjuer med en enskild Los Angeles Galaxy-profil.

"Corner of the Galaxy" ingår i ett internetbaserat närverk vid namn The North American Soccer Network, eller NASN som det förkortas, där även ett tiotal ytterligare podcasts ingår. Dessa podcasts kan, precis som "Corner of the Galaxy", hittas på iTunes och på NASN:s hemsida www.nasn.tv.

I den här intervjun pratar vi såklart främst Los Angeles Galaxy, men även en del om MLS generellt och om Chivas USA:s haveri och nedläggning.

 » Klicka här för att lyssna

Johan Dykhoff@johandykhoff342014-11-12 19:50:00
Author

Fler artiklar om USA