Avsnitt #38: Glenn Davis

Avsnitt #38: Glenn Davis

I avsnitt nummer 38 av Soccerberoende intervjuas den amerikanske fotbollsjournalisten Glenn Davis. Mycket fokus i intervjun blir på Houston Dynamo, som Glenn har bevakat i många år.

I det här avsnittet av Soccerberoende har jag haft det stora nöjet att intervjua den amerikanske fotbollsjournalisten Glenn Davis. Glenn har bevakat och kommenterat MLS och internationell fotboll sedan mitten av 90-talet borta i USA, så han är ett mycket välbekant ansikte och en välbekant röst för fotbollsfans i Nordamerika. Sedan Houston Dynamo bildades 2006 har Glenn också varit starkt förknippad med dem genom att kommentera deras matcher och göra radioprogram med fokus på just Houston Dynamo. Hans radioprogram Soccer Matters, som fokuserar mycket på Houston Dynamo och på senare tid även Austin FC liksom diverse annan fotboll, går att lyssna på som podcast och finns som man brukar säga där poddar finns.

Jag och Glenn har haft kontakt vid ett antal tillfällen tidigare, även då i form av att jag har intervjuat honom för SvenskaFans räkning men de intervjuerna gjordes via mail så det här var första gången vi faktiskt pratade med varandra.

I den här intervjun blir mycket fokus på Houston Dynamo. Vi pratar bland annat om de senaste årens misslyckade säsonger för Houston Dynamo och vilka förväntningar man kan ha på dem i år. Vi pratar också om vilka som enligt Glenn är de mest framstående spelarna i klubbens historia, lite grann om Adam Lundkvists insatser i Houston och vad som måste göras för att locka mer fans till Houstons hemmamatcher.

 » Klicka här för att lyssna

Johan Dykhoff@johandykhoff342022-02-12 09:00:00
Author

Fler artiklar om USA