Avsnitt #40: Peter Czimmermann

Avsnitt #40: Peter Czimmermann

I det fyrtionde avsnittet av Soccerberoende intervjuas Peter Czimmermann, som är president i Vancouver Whitecaps-supporterklubben Vancouver Southsiders.

I det här avsnittet av "Soccerberoende" har jag intervjuat Peter Czimmermann, som är president i Vancouver Whitecaps-supporterklubben Vancouver Southsiders.

Peter är född och uppvuxen i Ungern men flyttade till Vancouver för femton år sen. I intervjun berättar han hur han kom att bli ett fan av Vancouver Whitecaps och hur det gick till när han blev engagerad i Vancouver Southsiders och sedermera president i supporterklubben. Vi pratar därutöver bland annat om rivaliteten till Portland Timbers och Seattle Sounders, Peters favoritspelare respektive antifavoriter i Whitecaps historia, fotbollens popularitet i Vancouver jämfört med ishockey och vilka förväntningar man kan ha på Whitecaps den här MLS-säsongen.

Den här intervjun spelades in sent på lördagskvällen 12 mars svensk tid, bara några timmar innan Vancouvers bortamatch mot Houston Dynamo. I den matchen gjorde Vancouver sitt första mål för säsongen, ironiskt nog av Lucas Cavallini som jag sågade lite grann i intervjun. Matchen slutade dock med förlust för Vancouver med 1-2.

Värt att påpeka är också att ljudet blev lite sämre än normalt i det här avsnittet, så min röst låter stundtals lite konstig. Jag ändrade en inställning på min mikrofon inför intervjun och det var tydligen inte helt lyckat, men nu vet jag det till kommande avsnitt. Jag tror ändå att det ska vara lyssningsbart, så jag hoppas att ni ska komma att uppskatta att lyssna på det här samtalet med mig och Peter Czimmermann.

 » Klicka här för att lyssna

Johan Dykhoff@johandykhoff342022-03-16 08:45:00
Author

Fler artiklar om USA