Avsnitt #45: Joe Patrick

Avsnitt #45: Joe Patrick

I avsnitt nummer 45 av Soccerberoende intervjuas Atlanta United-skribenten och -poddaren Joe Patrick. I intervjun berörs exempelvis Atlantas mindre lyckade dyra värvningar på senare år, lagets oerhörda skadeproblem den här säsongen och de krångliga MLS-truppreglerna.

I det här avsnittet av Soccerberoende blir det fokus på Georgias stolthet Atlanta United. Jag har nämligen i det här avsnittet intervjuat Joe Patrick, som ända sedan Atlanta United anslöt till MLS säsongen 2017 har bevakat klubben för olika hemsidor. Joe är redaktör för Atlanta United-sidan Dirty South Soccer på SB Nation, vilket enkelt uttryckt kan beskrivas som SvenskaFans motsvarighet i Nordamerika, och där både skriver och poddar han om Atlanta United. Joe har även skrivit texter om Atlanta United för MLS:s officiella hemsida och för The Athletic, plus att han bevakar NFL-laget Atlanta Falcons och MLB-laget Atlanta Braves för en lokal radiostation.

I den här intervjun pratar vi exempelvis om Atlantas mindre lyckade dyra värvningar på senare år, lagets oerhörda skadeproblem den här säsongen, förväntningarna på klubben inför deras MLS-inträde och de löjligt krångliga MLS-truppreglerna.

 » Klicka här för att lyssna

Johan Dykhoff@johandykhoff342022-06-16 08:45:00
Author

Fler artiklar om USA