Lagbanner
Avsnitt #15: Lovel Palmer

Avsnitt #15: Lovel Palmer

I avsnitt 15 av Soccerberoende intervjuas den förre jamaicanske A-landslagsmannen Lovel Palmer, som spelade omkring 150 MLS-matcher för fyra olika klubbar.

Nu är det dags för ett vanligt intervjuavsnitt igen av Soccerberoende. Den här gången har jag fått äran att intervjua en gammal favorit till mig, nämligen jamaicanen Lovel Palmer. Lovel Palmer kom till MLS inför säsongen 2010, då han lämnade den jamaicanska klubben Harbour View för Houston Dynamo. Han kom sen att även representera Portland Timbers, Real Salt Lake och Chicago Fire i MLS och totalt kom han att spela omkring 150 MLS-matcher. Därefter representerade han Indy Eleven och Miami FC i det numera nedlagda North American Soccer League. Lovel spelade också 30 A-landskamper för Jamaica mellan 2005 och 2012. En av höjdpunkterna i landslagskarriären kom 2010 då han var med och vann Caribbean Cup.

Lovel fyller 37 i år och bor numera på Jamaica igen. Han har inte definitivt lagt skorna på hyllan, men han medger i intervjun att det är osannolikt att han kommer spela något mer.

I den här intervjun pratar vi om allt möjligt som Lovel har fått uppleva under sin karriär, såväl i hans olika klubbar som i landslaget. Dessutom pratar vi om det jamaicanska landslagets status idag och vad man kan förvänta sig av dem i framtiden.

 » Klicka här för att lyssna

Johan Dykhoff@johandykhoff342021-05-07 08:45:00
Author

Fler artiklar om USA