Lagbanner
Avsnitt #17: Matt Zytka

Avsnitt #17: Matt Zytka

I avsnitt 17 av Soccerberoende intervjuas Matt Zytka, som är president för New England Revolution-supporterklubben the Midnight Riders.

I det här avsnittet av Soccerberoende blir det fokus på New England Revolution, för jag har nämligen intervjuat Matt Zytka som är president för New England Revolution-supporterklubben the Midnight Riders. Matt är inne på sin fjärde säsong som president för the Midnight Riders och i den här intervjun berättar han en hel del om sitt arbete där men även om New England Revolutions historia och vilka förväntningar han har på laget den här säsongen. Dessutom berättar Matt en rolig och osannolik historia om hur han kom att bli supporter till Halmstadsklubben IS Halmia, idag hemmahörande i division 3 sydvästra Götaland

Hoppas att ni kommer tycka att intervjun är bra och kul. Jag har ju haft med representanter från olika supporterklubbar i podden tidigare och de avsnitten tenderar att bli väldigt bra, så även detta. Det lär med all säkerhet komma fler avsnitt där jag pratar med folk i ledande positioner i olika supporterklubbar i Nordamerika.

 » Klicka här för att lyssna

Johan Dykhoff@johandykhoff342021-05-18 08:45:00
Author

Fler artiklar om USA