Lagbanner
Avsnitt #46: Ed Serrano

Avsnitt #46: Ed Serrano

I avsnitt nummer 46 av Soccerberoende intervjuas Ed "Uncle Ed" Serrano. Ed var 2006 med och grundade Inter Miami-supporterklubben Southern Legion och är idag en av upphovsmännen bakom Futbol Miami TV, som finns både som podcast och YouTube-program.

I det här avsnittet av Soccerberoende blir det fokus på det David Beckham-delägda Inter Miami. I det här avsnittet har jag nämligen intervjuat Ed Serrano, en supporterprofil som i Inter Miami-kretsar som ofta går under smeknamnet "Uncle Ed". Ed var 2006 med och grundade supporterklubben Southern Legion och arbetade aktivt under många år för att få ett nytt MLS-lag till Miami med anledning av Miami Fusions nedläggning efter säsongen 2001. Det här nya laget skulle komma att bli Inter Miami, som alltså har David Beckham som delägare och som debuterade i MLS säsongen 2020. Idag har Ed inte längre någon formell roll i Southern Legion, men syns och hörs ändå mycket i olika Inter Miami-relaterade sammanhang. Man kan exempelvis följa Ed i Futbol Miami TV, som är både en podcast och ett YouTube-program.

I den här intervjun pratar vi mycket om Eds och övriga Southern Legions arbete med att få MLS tillbaka till Miami. Vi berör även bland annat sanktionerna som Inter Miami drabbades av med anledning av felaktigheterna kring Blaise Matuidi-värvningen, det kommande arenabygget i Miami och vilka spelare i Inter Miami som har presterat bra i år.

 » Klicka här för att lyssna

Johan Dykhoff@johandykhoff342022-07-05 08:45:00
Author

Fler artiklar om USA