Lagbanner
Avsnitt #70: Patrick Murphy

Avsnitt #70: Patrick Murphy

I avsnitt nummer 70 av Soccerberoende intervjuas Patrick Murphy, som är chefredaktör och poddare för Columbus Crew-hemsidan Massive Report.

I det här avsnittet av Soccerberoende ska vi fokusera på Columbus Crew. Jag har nämligen intervjuat Patrick Murphy, som är chefredaktör och poddare för Columbus Crew-hemsidan Massive Report.

Patrick fyller snart 34 och kommer ursprungligen från St. Louis, Missouri men flyttade till Columbus som barn. Patricks bevakande av Columbus Crew för Massive Report tog sin början 2013, strax efter att han tagit examen från Ohio State University. Utöver att bevaka Columbus Crew för Massive Report arbetar Patrick också med att bevaka Ohio State Universitys lag i basket och amerikansk fotboll för hemsidan 247Sports.com.

Columbus Crew är, som ni kanske känner till, en av de MLS-klubbar som har varit med sedan ligastarten 1996. De har vunnit MLS två gånger, nämligen 2008 och covid-säsongen 2020, och i skrivande stund ligger de på femte plats i Eastern Conference. Förra säsongen missade de slutspel och det gjorde de även 2021. Laget tränas av fransmannen Wilfried Nancy, som plockades in från CF Montréal inför årets säsong.

I den här intervjun pratar vi bland annat om svensken Mohammed Saeids sejour i Columbus Crew, den oroliga tiden då klubben nästan kom att flytta till Austin, några av de främsta spelarna i Columbus Crews historia samt rivaliteten till FC Cincinnati.

 » Klicka här för att lyssna

Johan Dykhoff@johandykhoff342023-06-29 08:45:00
Author

Fler artiklar om USA