6-1 Luis Angel Mendoza (minut 90)

Cruz Azul 1-0 Leon
1-0 Milton Caraglio (minut 52)

Övrigt

Atlas fick Anderson Santamaria utvisad i den 51:a minuten i förlustmatchen mot Pumas.

Förlustsviten är över för Veracruz. Skandalklubben besegrade Puebla sedan Kazim-Richards gjort matchens enda mål. Det blev tillslut 41 raka ligamatcher utan vinst för hamnstadsklubben. Målvakten Sebastian Jurado var i tårar efter slutsignalen.

Matchen mellan Santos Laguna och Queretaro var spelmässigt ganska jämn och bjöd på ett flödande spel. Doria sköt in 1-0 en kvart in i första halvlek med det här långskottet. Målet stod sig matchen ut. En viktig vinst för Santos Laguna i toppstriden. Queretaro ligger bra till, trots förlusten. Men "Gallos Blancos" hade behövt poäng för att ha skapliga chanser att ta hem serien.

Monterrey fick Stefan Medina utvisad i den 79:e minuten mot Pachuca. I det skedet av matchen ledde Monterrey med 1-3.

Toluca fick Alexis Canelo utvisad i början av andra halvlek mot Tigres. Carlos Salcedo gjorde matchens enda mål i slutet av matchen. Den mexikanska försvararen ryktas kunna återvända till Europa i januari.

Morelia körde över Juarez. Segersiffrorna blev 6-1. Morelia ligger i dagsläget på den sista slutspelsplatsen. Candido Ramirez gjorde ett av Morelias mål. Det var hans första ligamål sedan i Aperturan 2016.